Παναθηναϊκός: Ώρα Ευρώπης για το Τριφύλλι – Πρώτη μάχη στο Champions League κόντρα στην Ντνίπρο

Παναθηναϊκός: Ώρα Ευρώπης για το Τριφύλλι – Πρώτη μάχη στο Champions League κόντρα στην Ντνίπρο

Στη μάχη των ευρωπαϊκών διοργανώσεων ρίχνεται απόψε ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας την Ντνίπρο και θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.
Η πτήση του Παναθηναϊκού προς τα αστέρια του Champions League ξεκινά απόψε από το Κόζιτσε. Εκεί τον περιμένει η ουκρανική Ντνίπρο για τον πρώτο αγώνα του δεύτερου προκριματικού γύρου. Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μετά από 8 χρόνια. Και ξεκινά την προσπάθεια για να βρεθεί στους ομίλους της για πρώτη φορά μετά από το 2010.

Στην τελευταία προπόνηση στο Κόζιτσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε πως ο Φώτης Ιωαννίδης είναι έτοιμος να βοηθήσει τον Σπόραρ στην επίθεση κι αποφάσισε να κόψει από την ευρωπαϊκή λίστα την ύστατη ώρα, όπως είχε δικαίωμα, τον Γερεμέγεφ για να βάλει σε αυτή τον Ζέκα, ώστε να έχει μία επιπλέον λύση στα χαφ. Ο Παναθηναϊκός, έχοντας και περίπου 700 φίλους του στο πλευρό του, ψάχνει μια καλύτερη εμφάνιση από αυτές που έκανε στα πρόσφατα φιλικά, ώστε να βάλει από σήμερα τα θεμέλια της πρόκρισης στον τρίτο γύρο ενόψει της ρεβάνς της Λεωφόρου.

ΠΑΟΚ και Άρης εστιάζουν επίσης στους ευρωπαϊκούς αγώνες τους αυτή την εβδομάδα. Ο Άρης πέταξε από χθες το βράδυ για την Αρμενία, όπου την Πέμπτη θα αντιμετωπίσει την Αραράτ για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Conference League. Πέμπτη και για την ίδια διοργάνωση παίζει και ο ΠΑΟΚ, που υποδέχεται στην Τούμπα την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ με μόνο πρόβλημα μέχρι στιγμής τον τραυματία Σάστρε.

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα