Superleague: Αναβλήθηκε το παιχνίδι Ατρόμητος-ΑΕΚ λόγω προβλήματος με το ύψος δοκαριών

Αναβλήθηκε η αναμέτρηση της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής ως πρωτοπόρος. Το ματς θα κριθεί στις δικαστικές αίθουσες αφού υπήρξε πρόβλημα με το ύψος των δοκαριών και ο κανονισμός είναι σαφής για τέτοιες περιπτώσεις.

Περίπου 45 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα οι άνθρωποι της Ένωσης πρόσεξαν ότι υπήρχε απόκλιση στο ύψος των δοκαριών (το ένα δοκάρι ήταν πιο χαμηλό κατά 5-7 εκατοστά σε σχέση με το άλλο) και αμέσως ενημέρωσαν τον διαιτητή. Αυτός, με τη σειρά του, ζήτησε να γίνει μέτρηση του ύψους και διαπιστώθηκε πως όντως υπήρχε πρόβλημα.

Με δεδομένο ότι ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να αρχίσει στις 17:30, το πρόβλημα θα έπρεπε να λυθεί μέχρι τις 18:00 αφού η προθεσμία που προβλέπεται από τους κανονισμούς είναι 30 λεπτά. Μέσα σε αυτά τα 30 λεπτά λοιπόν, άγνωστο γιατί, οι υπεύθυνοι των γηπεδούχων θεώρησαν ότι η λύση ήταν να… σκάψουν στη γραμμή του τέρματος, βάφοντας μετά από πάνω το σημείο.

Το πώς θα έπαιρναν ύψος τα δοκάρια, βέβαια, σκάβοντας το έδαφος, δεν είναι και τόσο ξεκάθαρο. Όπως και να έχει, ο διαιτητής με τους αρχηγούς των δύο ομάδων έκανε ξανά έλεγχο στις 18:00 και διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα δεν είχε λυθεί, οπότε αποφασίστηκε η οριστική αναβολή.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα