Σισέ: Περνάω μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες. Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος.

Σισέ: Περνάω μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες. Ζητάω συγγνώμη, έκανα λάθος.

Η κίνηση που έκανε ο Παπέ Αμπού Σισέ κατά τη διάρκεια της αλλαγής του στο χθεσινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Καραμπάγκ προκάλεσε πολλές αντιδράσεις, με τον Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου να επικρίνει τον Αφρικανό σέντερ μπακ για τη συμπεριφορά του.

«Όταν ένας παίκτης κάνει λάθη στο γήπεδο μπορείς να το δεχθείς αλλά όχι όταν κάνει λάθη εκτός γηπέδου. Όταν κάνεις λάθη εκτός γηπέδου είναι πιο σοβαρό. Είναι αχρείαστο και απαράδεκτο διότι ο κόσμος μας αγαπάει», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός για τον Σισέ.

Ο Σενεγαλέζος κεντρικός αμυντικός, αφού ηρέμησε από την ένταση και την πίεση του παιχνιδιού, κατάλαβε το λάθος του και το απόγευμα της Παρασκευής (7/10) με ανάρτησή του στα social media ζήτησε συγγνώμη από τον κόσμο του Ολυμπιακού.

«Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του Ολυμπιακού, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σισέ, ο οποίος το τελευταίο διάστημα έχει περάσει πολύ δύσκολες στιγμές.

Όπως είχατε ενημερωθεί από to10.gr, ο Αφρικανός αμυντικός του Ολυμπιακού στα τέλη Αυγούστου έχασε τον ανιψιό του. Τον «ήρωά του», όπως είχε γράψει χαρακτηριστικά στο μήνυμά του στα social media. Μια απώλεια που έχει στοιχίσει στον Παπέ Αμπού Σισέ, ο οποίος όπως έγραψε στην ανάρτησή του, τον τελευταίο καιρό βιώνει μια προσωπική κόλαση.

«Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά», τόνισε ο διεθνής άσος των πρωταθλητών, ο οποίος τόνισε ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται με τα ερυθρόλευκα και να δίνει τα πάντα για το καλό του Ολυμπιακού. «Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Το μήνυμά του Σισέ στα social media:
«Χθες ήταν μια πολύ κακή βραδιά για τον Ολυμπιακό και για εμένα. Τον τελευταίο καιρό έχω περάσει μια προσωπική κόλαση με τραγικές απώλειες και έχω δοκιμαστεί ψυχολογικά.

Με γνωρίζετε καλά. Ξέρετε πόσο πολύ αγαπώ τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στον οποίο μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και για τον οποίο δίνω πάντα ότι έχω μέσα στο γήπεδο.

Χθες έκανα ένα λάθος, έχασα την ψυχραιμία μου ακούγοντας σκληρούς και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για εμένα και την οικογένεια μου. Για αυτό θέλω να ζητήσω συγγνώμη σε όλη την οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, τους προπονητές, τους συμπαίκτες μου, τη διοίκηση και κυρίως τον μοναδικό κόσμο μας.

Ελπίζω να με συγχωρέσετε γιατί έχω δείξει όλα αυτά τα χρόνια ότι είμαι ένας από εσάς και θέλω να συνεχίσω, με αμείωτο πάθος, να δίνω τα πάντα για την ομάδα μας».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα