Γήπεδο ΑΕΚ: Προσωρινή άδεια λειτουργίας. Καταγράφηκαν τεράστιες παραλείψεις

Γήπεδο ΑΕΚ: Προσωρινή άδεια λειτουργίας. Καταγράφηκαν τεράστιες παραλείψεις

Αίσθηση έχει προκαλέσει η υπογραφή της προσωρινής άδειας λειτουργίας του γηπέδου της ΑΕΚ από τον αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού Χάρη Ρώμα, σύμφωνα με τη βούληση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη, παρά τις κατασκευαστικές παραλείψεις, κόντρα στη σχετική νομοθεσία.
Πλέον στην Ένωση ετοιμάζονται για τα εγκαίνια και το πρώτο παιχνίδι πρωταθλήματος. Είναι όμως κανονικό αυτό που συνέβη; Είναι νόμιμο; Είναι ασφαλές; Η μόνη μηχανικός και μειοψηφούσα στην επιτροπή ελέγχου επισήμανε δύο φορές παραλείψεις σε κατασκευές ή απουσία τους, κόντρα σε νόμους και κοινές υπουργικές αποφάσεις.

Τι κι αν απειλήθηκε, όπως κατήγγειλε δια μηνύσεως, επέμεινε και τη δεύτερη φορά. Το θέμα πήγε στον αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού Χάρη Ρώμα για την τελική υπογραφή.

Την οποία και έβαλε σήμερα, όπως άλλωστε ήθελε και ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης που κατά δήλωσή του, έδωσε τα πάντα για να γίνει το γήπεδο. Ο κ. Ρώμας πάντως μπορούσε να μην υπογράψει. Η επιτροπή απλώς εισηγήθηκε θετικά, έχοντας καταγράψει πάντως τεράστιες παραλείψεις.

Το πρόβλημα δεν είναι όμως μόνο η προσωρινή άδεια, παρά τις αβλεψίες και τις παραλείψεις στο γήπεδο. Είναι ότι από τον πρώτο κιόλας έλεγχο και τον εντοπισμό τους υπήρχε χρόνος όλα αυτά να διορθωθούν.

Η ΑΕΚ όμως και ο ιδιοκτήτης της με λογική αδιανόητης αυθαιρεσίας δεν άλλαξαν τίποτα, δεν πρόσθεσαν τίποτα, δεν έκαναν τα νόμιμα.

Προφανώς ήταν η βιασύνη γιατί 20.000 κάτοχοι διαρκείας πίεζαν για τα χαμένα ματς. Αλλά δε θα τους έπαιρνε και τόσο χρόνο να προσθέσουν κιγκλιδώματα όπου και όπως έπρεπε.

Ο κ. Πατούλης και ο κ. Ρώμας καταπάτησαν νόμους και άφησαν άπαντες να πιστεύουν ότι σε αυτήν τη χώρα ο καθείς μπορεί να κάνει ό,τι θέλει όπως το θέλει, ακόμα κι όταν είναι επικίνδυνο ή δεν είναι σύννομο. Καλλιεργούν την αντίληψη ότι μια ομάδα μπορεί να είναι υπεράνω νόμων.

Εθνική Ελλάδας
Η Εθνική Ελλάδας αύριο φιλοξενεί τη Β. Ιρλανδία για την τελευταία αγωνιστική του δεύτερου ομίλου του Nations League, με στόχο να αφήσει πίσω την ήττα από την Κύπρο.

Αμφίβολοι παραμένουν οι τραυματίες Μπακασέτας και Γιακουμάκης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα