Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη Φράιμπουργκ

Ολυμπιακός: Μονόδρομος η νίκη απέναντι στη φορμαρισμένη Φράιμπουργκ

Η ήττα του Ολυμπιακού απ' τη Ναντ στην πρεμιέρα των ομίλων του Europa League αύξησε την πίεση προς τους Ερυθρόλευκους για την αναγκαιότητα νίκης απέναντι στη Φράιμπουργκ. Οι Πειραιώτες υποδέχονται απόψε (Πέμπτη, 19.45, Cosmote Sports 2) τη φορμαρισμένη γερμανική ομάδα (είναι δεύτερη στην Bundesliga) στο Γ. Καραϊσκάκης και «καίγονται» για νίκη καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα μείνουν από νωρίς πίσω στη βαθμολογία. Ήδη η Φράιμπουργκ και η Ναντ βρίσκονται στο +3 και τυχόν αρνητικό εντός έδρας αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες θα κάνει ακόμα πιο δύσκολη τη συνέχεια.

Βαθμολογία
Φράιμπουργκ 3 (2-1)

Ναντ 3 (2-1)

Ολυμπιακός 0 (1-2)

Καραμπάκ 0 (1-2)

Προγνωστικά Στοιχήματος, Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ: Ανάλυση του αγώνα και δύο επιλογές

Το αγωνιστικό πλάνο του Κορμπεράν
 Στον Ολυμπιακό ζουν αυτή την περίοδο στον... αστερισμό των σούπερ σταρ Μαρσέλο και Χάμες Ροντρίγκες, όμως αμφότεροι θα βρίσκονται στην εξέδρα. Ως εκ τούτου, ο Κάρλος Κορμπεράν θα πρέπει να βρει αλλού τις λύσεις για να αντιστρέψει την εικόνα που μέχρι στιγμής κάθε άλλο παρά ικανοποιητική είναι για την ομάδα του. Παράλληλα, όλα δείχνουν ότι δεν θα έχει στη διάθεσή του ούτε τους τραυματίες Ιν-Μπέομ Χουάνγκ και Ματιέ Βαλμπουενά, γεγονός που αποτελεί πλήγμα ως προς τη δημιουργία.

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει το 4-3-3, με τους Άβιλα και Ρέτσο να είναι υποψήφιοι για το αριστερό άκρο της άμυνας καθώς είναι ξεκάθαρο πως ο Ρέαμπτσιουκ χρειάζεται ανάσες. Ο Βρσάλικο θα είναι στα δεξιά οι Παπέ Σισέ και Μπα στο κέντρο της αμυντικής γραμμής.

Προγνωστικά Στοιχήματος, Ολυμπιακός-Φράιμπουργκ: Ανάλυση του αγώνα και δύο επιλογές

  
Στον άξονα φαίνεται πως έχουν προβάδισμα οι Εμβιλά, Κούντε, Μπουχαλάκης, με τον Μπιέλ να παίζει στα άκρα της επίθεσης, έχοντας στην απέναντι πλευρά τον Μπόουλερ ή τον Μασούρα, ενώ στην κορυφή της επίθεσης προβάδισμα έχει ο Ελ Αραμπί. Ο Κορμπεράν θα ανακοινώσει την 20μελή αποστολή του αγώνα, λίγη ώρα πριν από τη σέντρα με τους Γερμανούς.

Οι πιθανές ενδεκάδες
Ολυμπιακός (Κορμπεράν): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κούντε, Εμβιλά, Μασούρας, Μπόουλερ, Μπιέλ, Ελ Αραμπί.
Φράιμπουργκ (Στράιχ): Φλέκεν, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κουλντέ, Κιουμπλέρ, Καϊτέλ, Έγκεσταϊν, Γκούντερ, Ντόαν, Γκριφό, Πέτερσεν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα