Λυτρωτής Μπενζεμά στο φινάλε για Ρεάλ και καυτός Λεβαντόβσκι για Μπάρτσα

Λυτρωτής Μπενζεμά στο φινάλε για Ρεάλ και καυτός Λεβαντόβσκι για Μπάρτσα

Η Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε αντιμέτωπη με την πρώτη γκέλα της σεζόν αλλά ο Καρίμ Μπενζεμά έκανε και πάλι το θαύμα του.Η Εσπανιόλ κρατούσε την ισοπαλία (1-1) που είχε διαμορφωθεί με τα γκολ των Βινίσιους (12') και Χοσέλου (43') αλλά ο Γάλλος στράικερ είχε διαφορετική άποψη. Με δύο γκολ στο 88' και το 100' διαμόρφωσε το τελικό 1-3 στη Βαρκελώνη και διατήρησε τους Μερένχες στην κορυφή με το απόλυτο των νικών έπειτα από τρεις αγωνιστικές στη La Liga. 

Προηγουμένως, η Μπαρτσελόνα ήταν εντυπωσιακή στην επικράτησή της με 4-0 επί της Βαγιαδολίδ στο Καμπ Νόου. Ο Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι σκόραρε δύο φορές (24', 65') κι ο Πέδρι στο 43' με τον Ρομπέρτο στις καθυστερήσεις έγραψαν το τελικό 4-0 που έφερε τους Μπλαουγκράνα στο -2 απ' τη Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπέτις που επίσης έχει αρχίσει με τρεις νίκες.

Έκοψε τη φορά της Παρί η Μονακ

Στο μεταξύ, όσο εντυπωσιακά ξεκίνησε την εφετινή Ligue 1 η Παρί Σεν Ζερμέν, άλλο τόσο βρήκε το... δάσκαλό της από τη Μονακό, η οποία με το 1-1 στο Παρκ ντε Πρενς για την 4η αγωνιστικής, οδήγησε τους περσινούς πρωταθλητές Γαλλίας στην πρώτη απώλεια βαθμών. Και πλέον η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα έχει τρεις συγκατοίκους, την Παρί, τη Μαρσέιγ και τη Λανς. Η Μονακό προηγήθηκε στο 20' με τον Φόλαντ, για να σώσει τον βαθμό για τους Παριζιάνους ο Νεϊμάρ με πέναλτι στο 70ό λεπτό.

Εξαπλή ισοβαθμία στη Serie A
 
Στη Serie A, η Φιορεντίνα κράτησε στο μηδέν τη Νάπολι που μετρούσε εννέα γκολ στις πρώτες δύο αγωνιστικές. Πλέον με το 0-0 στη Φλωρεντία, δημιούργησε συνθήκες εξαπλής (!) ισοβαθμίας στην κορυφή της Serie A (Νάπολι, Μίλαν, Λάτσιο, Αταλάντα, Τορίνο, Ρόμα) μόλις από την 3η αγωνιστική, σε ένα σούπερ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Την ίδια ώρα η Λέτσε και η Έμπολι έμειναν στο 1-1, παραμένοντας στα χαμηλά... στρώματα της βαθμολογίας. 

ethnos.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα