Conference League: Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ και Άρη

Conference League: Ώρα Ευρώπης για ΠΑΟΚ και Άρη

Τις πρώτες ευρωπαϊκές τους μάχες δίνουν απόψε Άρης και ΠΑΟΚ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Conference League. Η ομάδα του Μπόυργος υποδέχεται την Γκόμελ στο Κλεάνθης Βικελίδης ενώ ο ΠΑΟΚ την Λέφσκι στη Σόφια.
Στη Σόφια βρίσκεται από χτες η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου σήμερα θα αντιμετωπίσει τη Λέφσκι για στο πρώτο παιχνίδι του Β’ προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ. Ο νεοαποκτηθείς Γερμανός εξτρέμ, Καλέντ Νάρεϊ, τέθηκε στη διάθεση του Λουτσέσκου, ενώ στη Θεσσαλονίκη έμειναν ο ανέτοιμος Μπίσεσβαρ και ο τραυματίας Λύρατζης.

O Άρης ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το σημερινό ματς με τη λευκορωσική Γκόμελ στο «Κλεάνθης Βικελίδης», για τον β’ προκριματικό του Κόνφερενς Λιγκ. Ο Χερμάν Μπούργος σκέφτεται να δώσει φανέλα βασικού στον Ζερβίνιο. Οι οπαδοί του Άρη δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα εισιτήρια και στις εξέδρες αναμένεται πολύς κόσμος.

«Είμαστε καλά και έχουμε κάνει καλές προπονήσεις. Θεωρώ ότι το επίπεδο της προετοιμασίας μας για αυτό τον πρώτο τελικό, όπως τον θεωρώ, είναι πάρα πολύ καλό, απέναντι σε έναν πάρα πολύ δύσκολο αντίπαλο», δήλωσε ο κ. Μπούργος.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει δεκάρι και εξετάζει δύο περιπτώσεις από την ισπανική αγορά. Τον 27χρονο Σκοπιανό της Λεβάντε, Ενίς Μπάρντι και τον 33χρονο Ισπανό της Οσασούνα, Ρομπέρτο Τόρες. Οι «πράσινοι» θέλουν να κλείσουν τον χαφ μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα