Τα βλέμματα στο «Ουέμπλεϊ»

Τα βλέμματα στο «Ουέμπλεϊ»

Σημαντική αναμέτρηση σήμερα το βράδυ στην Ιταλία, καθώς η Λάτσιο υποδέχεται την Νάπολι. Τεράστιο το βαθμολογικό κίνητρο για αμφότερες τις πλευρές που διεκδικούν έξοδο στην Ευρώπη και τίτλο αντίστοιχα. Ενημερωθείτε για τις αθλητικεσ μεταδοσεισ σήμερα με αγώνες από τα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και τη Σεριε Α.

Αλλά η σημαντικότερη αναμέτρηση της ημέρας γίνεται στο «Γουέμπλεϊ» του Λονδίνο. Λίβερπουλ και Τσέλσι αναμετρώνται για τον Λιγκ Καπ. Σε καλό φεγγάρι και οι δύο ομάδες μας προετοιμάζει για έναν ενδιαφέροντα και θεαματικό αγώνα. Που είναι άλλωστε ευχή όλων. Σε καθαρά αγωνιστικό ή στοιχηματικό αν θέλετε επίπεδο, η Λίβερπουλ έχει προβάδισμα. Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιώσει όλα τα προγνωστικά.

ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΤΣΕΛΣΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κατάφερε μέσα στην εβδομάδα να πάρει το αποτέλεσμα που της δίνει σαφέστατο προβάδισμα για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Επιβλήθηκε εύκολα της Λιλ στο Λονδίνο με 2-0 παίζοντας με τον αναμενόμενο και γνώριμο τρόπο της. Το έργο της έγινε ευκολότερο καθώς πήρε νωρίς – μόλις στο 8’ – το προβάδισμα. Στη συνέχεια το μόνο που έκανε είναι να αποκτήσει τον έλεγχο του ρυθμού και απλώς αξιοποίησε μια από τις ευκαιρίες που της δόθηκαν στο 63ο λεπτό.

Στα καθαρά αγωνιστικά νέα το ρεπορτάζ δίνει ως αμφίβολους τους Κόβασιτς (μέσο) και τον εξτρέμ Ζίγιες. Αλλά το σημαντικότερο ρεπορτάζ αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τσέλσι. Ο ιδιοκτήτης της Ρομάν Αμπράμοβιτς ανήκει σε εκείνους τους Ρώσους ολιγάρχες που θεωρούνται κοντά στο περιβάλλον του Πούτιν. Και αναμένεται να μπει στο στόχαστρο της βρετανικής κυβέρνησης και των κυρώσεων που έχει επιβάλλει. Όλο το κλίμα έχει δημιουργήσει αναστάτωση στην ομάδα κάτι που παραδέχτηκε και ο προπονητής της Τούχελ. Μένει να δούμε κατά πόσο θα επηρεάσει και την απόδοση της Τσέλσι.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έξι σερί νίκες, οι έξι εκ των οποίων με N/G.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Την προηγούμενη Τετάρτη αντιμετώπισε την Λιντς σε εξ αναβολής αγώνα και μπόρεσε και πήρε τους τρεις βαθμούς με χαρακτηριστική άνεση κερδίζοντας με το εμφατικό 6-0. Από την αρχή είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού και κατάφερε να πετύχει τρία γκολ μέχρι το ημίχρονο, τα δύο με πέναλτι. Η ίδια εικόνα και στην επανάληψη, απλώς η Λίβερπουλ μπόρεσε να πετύχει άλλα τρία γκολ στο κλείσιμο του αγώνα, στο τελευταίο 10λεπτο.

Με το ηθικό στα ύψη πλέον οι παίκτες του Κλοπ ταξιδεύουν στον Λονδίνο για τον πρώτο τίτλο στη σεζόν. Η νίκη επί της Λιντς μείωσε την διαφορά από την Σίτι σε μόλις τρεις βαθμούς και έτσι ενώ λίγες εβδομάδες νωρίτερα η κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ έμοιαζε με άπιαστο όνειρο, πλέον αποτελεί ακόμη έναν ρεαλιστικό στόχο για την ομάδα του Λίβερπουλ. Σήμερα όμως έχει την ευκαιρία να πάρει έναν τίτλο και σίγουρα δεν θα την αφήσει να πάει χαμένη. Πλήρης η αποστολή της στο Λονδίνο.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει δεχτεί γκολ σε μόλις τρεις από τις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Σε φόρμα και οι δύο ομάδες και για όλους τους ουδέτερους το ματς αναμένεται ως ένας από τους απολαυστικούς αγώνες που η Πρέμιερ Λιγκ μπορεί να προσφέρει. Φαβορί δίνεται – και κατά την γνώμη μας είναι – η Λίβερπουλ. Πιο έτοιμη και με μεγαλύτερη ποιότητα και βάθος η ομάδα του Κλοπ έχει τον πρώτο λόγο.Να κερδίσει η Λίβερπουλ.

ΛΑΤΣΙΟ – ΝΑΠΟΛΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΑΤΣΙΟ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δεν κατάφερε να ανατρέψει την κατάσταση που είχε δημιουργηθεί στο «Ντραγκάου». Η Λάτσιο είχε ηττηθεί με 2-1 από την Πόρτο και στην Ρώμη προσπάθησε να κάνει την ανατροπή και να πάρει την πρόκριση. Έφτασε κοντά στο 19’ όταν και προηγήθηκε με 1-0, αλλά στη συνέχεια οι Πορτογάλοι ισοφάρισαν στο 31ο λεπτό και έκλεισαν το κομμάτι πρόκριση στο 68’ όταν έκαναν το 1-2. Οι «λατσιάλι» απλώς έκαναν το 2-2 στην τελευταία φάση του αγώνα.

Από ισοπαλία προέρχεται και στην Serie A. Αντιμετώπισε εκτός έδρας την Ουντινέζε και από το 5ο λεπτό βρέθηκε να κυνηγάει στο σκορ. Κατάφερε μόνο να ισοφαρίσει και μάλλον θα πρέπει να αισθάνεται τυχερή με τον βαθμό, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με αποκορύφωμα το δοκάρι στο 90ο λεπτό. Πλέον βρίσκεται μόλις έναν βαθμό πάνω από την Φιορεντίνα και δύο από την Ρόμα που απειλούν να την ρίξουν από την 6η προνομιούχο θέση. Μόνο ο αμυντικός Λάτζαρι δεν θα είναι στη διάθεση του προπονητή του.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει πετύχει 3 ή περισσότερα γκολ στις 4 από τις τελευταίες 5 εντός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

ΝΑΠΟΛΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Το 1-1 που είχαν αποσπάσει στο «Καμπ Νου» έδινε ελπίδες στη Νάπολι ότι στο «Ντιέγκο Μαραντόνα» θα μπορέσει να πάρει το σκορ που θα της έδινε την ευκαιρία να συνεχίσει στο Γιουρόπα Λιγκ. Αλλά οι Καταλανοί στο 13ο λεπτό είχαν ήδη κάνει το 0-2. Η Νάπολι μείωσε, αλλά η Μπάρσα πέτυχε άλλα δύο γκολ στα πρώτα 14 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου και τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Οι Ιταλοί απλώς μείωσαν στο τελικό 2-4 στο 87ο λεπτό.

Έχασε την ευκαιρία στο Γιουρόπα Λιγκ η Νάπολι, αλλά είχε χάσει και νωρίτερα την δυνατότητα να πλησιάσει ακόμη περισσότερο στην κορυφή της βαθμολογίας. Σκόραρε και πάλι στο 87ο λεπτό, αλλά αυτή τη φορά για να πάρει την ισοπαλία από την Κάλιαρι. Δεν είναι και ακριβώς η καλύτερη συγκυρία για τους Ναπολιτάνους, αλλά αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση του σκουντέτο δεν πρέπει να χάσουν βαθμούς σήμερα. Δεν θα αγωνιστούν σήμερα ο αμυντικός Τουανζέμπε, οι μέσοι Λομπότκα και Ανγκισά και ο εξτρέμ Λοσάνο που είναι τραυματίες.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις 9 από τις τελευταίες 10 εκτός έδρας αναμετρήσεις της στο πρωτάθλημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Από τέσσερα σερί g/g προέρχεται η Νάπολι, από τρία η Λάτσιο. Και οι δύο είναι ομάδες που αρέσκονται σε έναν επιθετικό τύπου παιχνιδιού και η άμυνά τους δεν είναι ακριβώς ο ορισμός της αξιοπιστίας. Επιπλέον και οι δύο ομάδες έχουν κίνητρο να πάρουν τους τρεις βαθμούς, καθώς η ισοπαλία δεν βολεύει καμία. Λόγοι αρκετοί για να επιλέξουμε το g/g. Να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

*Προσοχή: Το παρόν άρθρο αποτυπώνει τις προσωπικές εκτιμήσεις του συντάκτη και δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση προτροπή για στοιχηματισμό ή επένδυσης χρημάτων. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα