Πρέμιερ Λιγκ: Σίτι και Λίβερπουλ υποδέχονται την Τότεναμ και Νόριτς αντίστοιχα

Πρέμιερ Λιγκ: Σίτι και Λίβερπουλ υποδέχονται την Τότεναμ και Νόριτς αντίστοιχα

Σίτι και Λίβερπουλ καθάρισαν την υπόθεση πρόκριση για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και ρίχνονται και πάλι στην κούρσα της Πρέμιερ Λιγκ. Και οι δύο ομάδες έχουν ένα – θεωρητικά – εύκολο έργο καθώς υποδέχονται την Τότεναμ και Νόριτς αντίστοιχα.

Οι Λονδρέζοι στα τελευταία ματς δείχνουν τεράστιες αμυντικές αδυναμίες και συναντούν τους επιθετικούς της Σίτι σε ένα ιδιαίτερα παραγωγικό για αυτούς φεγγάρι. Η Λίβερπουλ από την πλευρά της συνεχίζει να ελπίζει και υποδέχεται την αδύναμη Νόριτς και όπως ελπίζουν όλοι ένα ήρεμο απόγευμα. Μπορούμε να βρούμε αγορές μέσα από την ιστοσελίδα του στοιχιμαν τόσο σε pre-match όσο και σε live.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ – ΝΟΡΙΤΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε προηγούμενο κείμενό μας είχαμε χαρακτηρίσει την συμπεριφορά της Λίβερπουλ ως κυνική. Είναι προφανώς ο τρόπος που ο Κλοπ έχει αποφασίσει να διαχειριστεί μια περίοδο στην οποία η ομάδα του είχε αρκετές και σημαντικές απουσίες. Ακόμη και τώρα πάντως που είδε το ρόστερ του να ξαναγεμίζει, της έμεινε η συνήθεια. Και κάπως έτσι πέρασε από το Μιλάνο κερδίζοντας με 0-2 την Ίντερ και ουσιαστικά παίρνοντας την πρόκριση.

Η Λίβερπουλ είχε τον έλεγχο ενός παιχνιδιού με αργό ρυθμό και λίγες φάσεις. Ουσιαστικά η Λίβερπουλ απειλήθηκε μια φορά στο 16ο λεπτό όταν η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι της. Και με δύο γκολ στο 75’ και το 83’ πήρε την σημαντική νίκη. Ίδια λογική αναμένεται να έχει και στην σημερινή προσέγγιση του παιχνιδιού. Χωρίς απουσίες η αποστολή της.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει δεχτεί γκολ στις πέντε από τις τελευταίες έξι εντός έδρας αναμετρήσεις της για την Πρέμιερ.

ΝΟΡΙΤΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σε δύο αγωνιστικές καλείται να αντιμετωπίσει τις δύο διεκδικήτριες του τίτλου. Την περασμένη εβδομάδα υποδέχτηκε την Μάντσεστερ Σίτι και επέλεξε για τον εαυτό της τον ρόλο του κομπάρσου. Ουσιαστικά περισσότερο έμοιαζε ως προπόνηση για την ομάδα του Πεπ Γουαρδιόλα και όχι για αγώνα της Πρέμιερ. Και ακόμη και το τελικό 0-4 μπορεί να χαρακτηριστεί και τιμητικό.

Και έτσι παρέμεινε εντός της ζώνης του υποβιβασμού με τους βαθμούς που την χωρίζουν από την προπορευόμενη Νιουκάστλ να είναι στους 4 βαθμούς. Μια διαφορά που μόνο να αυξηθεί μπορεί σήμερα, καθώς δεν μπορεί να έχουν ουσιαστικά κάποια αξίωση για βαθμό – πόσο μάλλον βαθμούς από την σημερινή αναμέτρηση. Χωρίς σημαντικά προβλήματα ταξίδεψε στο Λίβερπουλ.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις 2 από τις τελευταίες 5 εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν τίθεται θέμα νικητή. Η Λίβερπουλ θα συνεχίσει να κυνηγάει την Σίτι και τις όποιες ελπίδες της για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Εννοείται ότι αγώνες σαν τους σημερινούς τους έχει «κυκλωμένους» ως κερδισμένους από την κλήρωση του πρωταθλήματος. Αδύναμη η Νόριτς δεν θα δυσκολέψει το σύνολο του Κλοπ.

Να κερδίσει η Λίβερπουλ (Α.Η. -2.5).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΟΤΕΝΑΜ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Από την κλήρωση που την έφερε αντιμέτωπη με την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας όλοι γνώριζαν ότι οι Λουζιτανοί δεν θα μπορούσαν να φέρουν αντίσταση στην ομάδα του Μάντσεστερ. Και αποδείχτηκαν σωστοί, καθώς η Σίτι πριν το ημίχρονο είχαν ήδη προβάδισμα με 0-4. Και κάπως έτσι απλοποίησαν την διαδικασία, αλλά έριξαν και ρυθμούς και έτσι η οικοδέσποινα κατάφερε να γλυτώσει ένα προδιαγραφόμενο διασυρμό και το σκορ έμεινε «μόνο» στο 0-5.

Η νίκη και κυρίως το εύρος της δίνουν την ευκαιρία στη Σίτι να αφιερωθεί στο πρωτάθλημα και στην υπεράσπιση της διαφοράς που έχουν κερδίσει από την δεύτερη Λίβερπουλ. Οι «πολίτες» προηγούνται με 9 βαθμούς και αν κερδίσουν σήμερα τους Λονδρέζους εκτός από το να διατηρήσουν ένα εντυπωσιακό σερί 15 αγώνων χωρίς ήττα – μόλις μια ισοπαλία – κάνουν και ένα ακόμη βήμα στην κατάκτηση. Χωρίς προβλήματα και μόνο οι επιθετικοί Γκρίλις και Ζεσούς δηλώνονται ως αμφίβολοι.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 4 Ν/G στους 5 τελευταίους εντός έδρας αγώνες της για την Πρέμιερ.

ΤΟΤΕΝΑΜ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Υποδέχτηκε την Γουλβς και «κατέβηκε» στον αγωνιστικό χώρο χωρίς την άμυνά της. Η Γουλβς το αξιοποίησε αυτό και μόλις στο 18ο λεπτό είχε καταφέρει να προηγηθεί με 0-2. Στη συνέχεια και όταν κατάφερε να συνέλθει οι «Λύκοι» είχαν καταφέρει να οργανωθούν στην άμυνά τους και έτσι διατήρησαν το υπέρ τους αποτέλεσμα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα.

Τρίτη ήττα στη σειρά για την Τότεναμ και αν σήμερα επιβεβαιωθούν τα προγνωστικά και αποχωρήσει με ήττα από το Μάντσεστερ θα ισοφαρίσει το αρνητικό ρεκόρ που κρατάει από το 2004 στην Πρέμιερ με τέσσερις ήττες σερί. Στους πέντε βαθμούς η απόσταση από την 5η Γουέστ Χαμ και όλα δείχνουν ότι θα αυξηθεί μετά το τέλος και αυτής της αγωνιστικής. Χωρίς προβλήματα τιμωριών ή τραυματισμών για τους Λονδρέζους.

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σημειώσει 3 Ν/G στους 5 τελευταίους εκτός έδρας αγώνες της.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Η Σίτι προελαύνει και είναι πλέον εκτός από ουσιαστική και εντυπωσιακή. Στα 3 από τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια η ομάδα του Γκουαρδιόλα έχει πετύχει 4 ή 5 γκολ. Με δεδομένη την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η άμυνα της Τότεναμ, αναμένουμε ένα παρόμοιο σενάριο.

Να κερδίσει η Μάντσεστερ Σίτι και να σημειωθούν περισσότερα από 2 γκολ σε μια αγορά που μπορείτε να τοποθετήσετε και μέσα από το stoiximan app.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα