Europa League: Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Europa League: Αυτός θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός έμαθε τον αντίπαλό του στους 32 του Europa League.  Η κλήρωση πραγματοποιήθηκε στην έδρα της UEFA στην ελβετική πόλη, Νιόν.

 Οι ερυθρόλευκοι θα αντιμετωπίσουν την Αταλάντα.

Οι νικητές των αγώνων αυτών θα προκριθούν στην φάση των «16» του Europa League, όπου βρίσκονται ήδη οι 8 πρώτοι των ομίλων. Το ευρωπαϊκό ταξίδι της περιόδου 2021/2022 θα σταματήσει για τους ηττημένους των play off.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι για τις 17 και 24 Φεβρουαρίου, με το δεύτερο ματς να γίνεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εκπληκτική Αταλάντα η οποία έχει καταφέρει να μπει σφήνα στους μεγάλους του ιταλικού ποδοσφαίρου είναι το εμπόδιο που καλείται να ξεπεράσει ο Ολυμπιακός για να βρεθει στους 16 του Europa League.

Οι «Μπεργκαμάσκι» έχασαν το εισιτήριο για τα νοκ του Champions League την τελευταία αγωνιστική των ομίλων όταν ηττήθηκαν εντός έδρας από την Βιγιαρεάλ (σ' ένα ματς που έγινε με μια ημέρα καθυστέρηση λόγω σφοδρής χιονόπτωσης).

Ωστόσο το εκπληκτικό σύνολο που έχει τη σφραγίδα του Τζιανπέρο Γκασπερίνι είναι μια πραγματική μηχανη των γκολ, η οποία βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας στη Serie A έχοντας ένα εντυπωσιακό σερί με συνεχόμενες νίκες...

Η Αταλάντα αντιμετωπίζει για δεύτερη φορά ελληνική ομάδα καθώς το 1987 είχε κοντραριστεί με τον ΟΦΗ για το πάλαι ποτέ Κύπελλο UEFA με τον εντός έδρας αγώνα των Κρητικών να διεξάγεται στην Τούμπα!

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Σεβίλλη-Ντινάμο Ζάγκρεμπ
Αταλάντα-Ολυμπιακός
Λειψία-Ρεάλ Σοσιεδάδ
Μπαρτσελόνα-Νάπολι
Ζενίτ-Μπέτις
Μπορούσια Ντόρτμουντ-Ρέιντζερς
Σέριφ Τίρασπολ-Μπράγκα
Πόρτο-Λάτσιο
Τα πρώτα παιχνίδια των play-offs του Europa League είναι προγραμματισμένα για τις 17 Φεβρουαρίου και οι επαναληπτικοί μια βδομάδα μετά, στις 24 του ίδιου μήνα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα