Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League

Οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Basket League

Στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη μεταξύ των ομάδων της ΕΚΟ Basket League, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του πρωταθλήματος της Α1, με ψήφους 14-0 καθώς συμφώνησαν όλες οι ομάδες!

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα (23/3) εκτάκτως τηλεδιάσκεψη ανάμεσα στα μέλη του Δ.Σ. για το μέλλον της εφετινής σεζόν αφού ο ελληνικός αθλητισμός στο σύνολο του έχει κατεβάσει… ρολά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Στις 12 Μαρτίου ανακοινώθηκε η αναβολή των δραστηριοτήτων και σήμερα πάρθηκε η απόφαση για οριστική διακοπή ενώ συζητήθηκε επίσης ο αριθμός των ομάδων που θα υποβιβαστούν.

Παρεμπιπτόντως, οι ομάδες συμφώνησαν με ψήφους 14-0 ότι το πρωτάθλημα πρέπει να τελειώσει λόγω των συνθηκών που επικρατούν και σύμφωνα με το gazzetta.gr, συζητούν τρόπους για το πώς θα το στηρίξουν ώστε να είναι ασφαλείς σε τυχόν αγωγές των παικτών που ενδεχομένως να ζητήσουν όλα τα χρήματα που αναγράφονται στα συμβόλαιά τους.

Αν, λοιπόν ο Λευτέρης Αυγενάκης ως επικεφαλής της Πολιτείας στο κομμάτι του αθλητισμού πάρει απόφαση περί διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω ανωτέρας βίας και ιδιαίτερων συνθηκών από τη στιγμή που δεν λειτουργεί τίποτα στην χώρα, τότε οι ομάδες θα είναι 100% καλυμμένες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα