Θρήνος στο ελληνικό πόλο για τον 21χρονο τερματοφύλακα

Θρήνος στο ελληνικό πόλο για τον 21χρονο τερματοφύλακα

Τον θάνατο του 21χρονου πολίστα του Ναυτικού Ομίλου Χίου, Αδαμάντιου Μαντή, θρηνεί o χώρος του αθλητισμού.

Ο Αδαμάντιος Μαντής έπεσε θύμα τροχαίου τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, διακομίστηκε στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου και υπέκυψε στα τραύματά του.

Το τροχαίο σημειώθηκε επί της λεωφόρου Ποσειδώνος στο ρεύμα προς Γλυφάδα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα. Ο 21χρονος, έπαιξε το μεσημέρι με την ομάδα του, τον Ναυτικό όμιλο Χίου και το βράδυ βγήκε βόλτα με έναν συναθλητή του. Έδωσαν ραντεβού στο Φάληρο, ο Αδαμάντιος Μαντής κάθισε στη θέση του συνοδηγού και πήραν την παραλιακή προς Γλυφάδα. Άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο και ο οδηγός σταμάτησε στην αριστερή λωρίδα. Ο πολίστας κατέβηκε για να δει αν υπήρχε κάποια βλάβη. Τότε, διερχόμενο αυτοκίνητο που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα παρέσυρε τον 21χρονο. Ο φίλος του καθώς και ο οδηγός του διερχόμενου αυτοκινήτου τραυματίστηκαν ελαφρά.

“Ήταν ένα παιδί που μόνο γέλαγε, μόνο, μόνο… ένα παιδί με χαμόγελο. Και καλός αθλητής ήταν και υποσχόμενος τερματοφύλακας. Ένα παιδί με γέλιο μόνο, καλοδιάθετο παιδί. Ήταν τραγικό αυτό το πράγμα, τραγικό, τραγικό. Ένας κόμπος σε μένα, αλλά εδώ πέρα τώρα, πάντα λέμε, αυτός που φεύγει και η οικογένειά του είναι ο σταυρός”, ανέφερε ο προπονητής του, Δημήτρης Κραβαρίτης.

“Φεύγανε 12:00΄ να βγουν να πάνε βόλτα και κάτι ακουγόταν στο αυτοκίνητο μπροστά στη ρόδα, στην πινακίδα; Οδηγούσε το άλλο το παιδί. Σταματήσανε αριστερά εκεί στο ύψος του Καραϊσκάκη, πάνω στη γέφυρα. Αλάρμ, σταματήσανε, κατέβηκε αυτός να κοιτάξει μπροστά, αν είναι η πινακίδα ή κάτι. Και ένα αυτοκίνητο έπεσε πίσω. Το αυτοκίνητο, ένα smart ήταν, αυτό γύρισε επί τόπου και τον χτύπησε πάνω στην μπάρα, εκεί”, σημείωσε ο προπονητής του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα