ΑΕΚ: Νίκησε στο ρελαντί τον Βόλο

ΑΕΚ: Νίκησε στο ρελαντί τον Βόλο

Η ΑΕΚ ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο 25 λεπτο και καθάρισε με άνεση (2-0) τον Βόλο, στο πρώτο της φιλικό παιχνίδι επί ελληνικού εδάφους. Η ομάδα του Μιγκέλ Καρντόσο παρουσίασε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα,  δείχνοντας ορισμένα από τα στοιχεία που βάζει σιγά σιγά στο παιχνίδι της ο Πορτογάλος τεχνικός.

Οι «κιτρινόμαυροι» παρατάχθηκαν με 4-2-3-1 με τους Ζεράλδες, Μάνταλο και Σιμάο να αγωνίζονται μπροστά από τους Γαλανόπουλο και Σιμόες στο κέντρο και τον Κλωναρίδη μοναδικό προωθημένο, μιας και δεν υπήρχε διαθέσιμος άλλος επιθετικός.

 

Η ΑΕΚ έδειξε ορισμένα νέα στοιχεία του παιχνιδιού της, όπως είναι το υπομονετικό passing game και το παιχνίδι κατά προτεραιότητα από τον άξονα.

 

Η ομάδα του Καρντόσο προηγήθηκε στο 14′, με τον Σιμάο να βγάζει κάθετη για τον Μάνταλο, αυτός έβγαλε σε θέση βολής τον Ζεράλδες και ο Πορτογάλος με κοντινό πλασέ στην κίνηση έκανε το 1-0.

 

Το 2-0 σημειώθηκε στο 57′, όταν ο Χουλτ έβγαλε την κάθετη, ο Κλωναρίδης βρέθηκε τετ-α-τετ, πέρασε και τον τερματοφύλακα και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

 

Οι αρχικές συνθέσεις

ΑΕΚ: Αθανασιάδης – Παουλίνιο, Βράνιες, Οικονόμου, Χουλτ – Σιμόες, Γαλανόπουλο – Ζεράλδες, Μάνταλο, Σιμάο – Κλωναρίδη.

 

Βόλος: Γκαραβέλης, Τσοκάνης, Ντεντάκης, Μπασόνγκ, Διαμαντής, Ηλιόπουλος, Φεράρι, Αουγκούστο, Ζοάο, Μυστακίδης και Γέντρισεκ,

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα