Euro 2020: Σκόρπισε με πεντάρα το Σαν Μαρίνο η Κύπρος

Euro 2020: Σκόρπισε με πεντάρα το Σαν Μαρίνο η Κύπρος

Ιδανικό ξεκίνημα έκανε η Κύπρος στα προκριματικά του Euro 2020 που διέλυσε με 5-0 το Σαν Μαρίνο στο στο «ΓΣΠ».

Επί της ουσίας, το Σαν Μαρίνο άντεξε μόλις για 18 λεπτά, μέχρι δηλαδή το σημείο που ο Σιμονσίνι κατέβασε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή, με τον Πιέρο Σωτηρίου να ανοίγει τον λογαριασμό από τα έντεκα μέτρα. Ο ίδιος παίκτης, στο 23΄ και πάλι με πέναλτι που κέρδισε ο Δημητρίου, νίκησε τον τερματοφύλακα του Σαν Μαρίνο, Μπενεντετίνι για το 2-0.

Μάλιστα, πριν το ημίωρο, η ομάδα του Μπεν Σιμόν σημείωσε ακόμα δυο γκολ. Ο Κούσουλος στο 26΄ και ο Εφραίμ στο 32΄ ανέβασαν τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 56΄ ο Λαΐφης έβαλε και εκείνος το όνομα του στον φωτεινό πίνακα των σκόρερ, γράφοντας με κεφαλιά το 5-0.

Οι Κύπριοι, που έφτασαν να έχουν κατοχή σε ποσοστό 75%, έκαναν συντήρηση δυνάμεων στα τελευταία λεπτά, παίρνοντας ένα εύκολο τρίποντο ενόψει της συνέχειας.

Κύπρος: Παναγή, Δημητρίου (66' Μερκής), Κούσουλος, Λαΐφης, Ιωάννου, Εφραίμ, Παπουλής (55' Σπόλιαριτς), Αρτυματάς, Γεωργίου, Μυτίδης, Σωτηρίου (27' Μακρής).

Σαν Μαρίνο: Μπενεντετίνι, Μπατιστίνι, Τσέβολι, Σιμοντσίνι, Παλάτζι, Ρινάλντι (47' Χιρς), Τζάρντι (74' Λουνάντεϊ), Γκολινούτσι, Μουλαρόνι, Μπεράρντι, Νάνι (46' Βιτάιολι).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα