Βαρύ το κλίμα για Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Βαρύ το κλίμα για Ουζουνίδη στην ΑΕΚ

Η χθεσινή εικόνα της ΑΕΚ στο «χωράφι» της Λάρισας ήταν κάτι παραπάνω από κακή. Οι δύο χαμένοι βαθμοί, η απόδοση που δεν φτάνει στα στάνταρ των απαιτήσεων του επιπέδου της Ένωσης και η απόσταση από την κορυφή, από την 2η και 3η θέση που ολοένα μεγαλώνει έχουν χτυπήσει… καμπανάκια στους «κιτρινόμαυρους».

Ακολουθεί το ματς Κυπέλλου με τον Βόλο εκτός έδρας, το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ και μετά υπάρχει η διακοπή για τις γιορτές.

Το κλίμα για τον Μαρίνο Ουζουνίδη είναι «βαρύ». Ο κόσμος της ΑΕΚ που τον στήριξε πριν καν τον δει με την «κιτρινόμαυρη» φόρμα της ΑΕΚ το καλοκαίρι και μετά την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, λίγους μήνες μετά είναι απογοητευμένος βλέποντας το κλαμπ να κάνει μόνο… πισωγύρισμα σε όλα τα επίπεδα.

Δεδομένα και γίνονται σοβαρές σκέψεις για το θέμα προπονητή εντός ΑΕΚ. Απόφαση δεν έχει ληφθεί, δείχνει να υπάρχει δισταγμός για το αν πρέπει να αντικατασταθεί τώρα ο Ουζουνίδης και η ΑΕΚ προσπαθεί να βρει ισορροπία και ηρεμία για να αποφασίσει.

Ολα αυτά θα αποσαφηνιστούν σύντομα, αν πρέπει να γίνουν… άμεσα, δηλαδή τις επόμενες ώρες. Και αυτό θα διαφανεί από την τελική απόφαση της διοίκησης και δη του Δημήτρη Μελισσανίδη. Η αλήθεια είναι πάντως ότι ολοένα και λιγοστεύουν και εντός ΑΕΚ οι υποστηρικτές της πλευράς ότι μπορεί να το «γυρίσει» ο Ουζουνίδης με την υπάρχουσα κατάσταση.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα