Εντολή Μελισσανίδη: Βρείτε έναν καλό χαφ, δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ

Εντολή Μελισσανίδη: Βρείτε έναν καλό χαφ, δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ

Οι μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ έχουν πάει πίσω, καθώς οι περιπτώσεις των Αρέγκι, Φράνσον και Πέτερσον δεν φαίνεται να προχωρούν. Αυτό σημαίνει ότι ο Νίκος Λυμπερόπουλος και οι συνεργάτες του καλούνται να προτείνουν στον Μαρίνο Ουζουνίδη άλλους ποδοσφαιριστές για να βρεθεί ο εκλεκτός.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάθε άλλο παρά αδιάφορος παρακολουθεί τα όσα συμβαίνουν στην ομάδα. Ο διοικητικός ηγέτης των κιτρινόμαυρων, άλλωστε, έχει ήδη δώσει σαφή εντολή για την ενίσχυσή της.

Μιλώντας μάλιστα στους συνεργάτες του, τους είπε σύμφωνα με πληροφορίες: «Χρειαζόμαστε έναν καλό χαφ. Βρείτε τον. Δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ. Τρέχουν τόσα πράγματα γύρω από την ομάδα. Πάρτε επιτέλους πρωτοβουλίες και αποφάσεις και προχωρήστε».

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο «Τίγρης» ήταν απογοητευμένος από τη μηδενική συγκομιδή της ΑΕΚ στον όμιλο του Champions League. «Ήταν πολύ δύσκολος ο όμιλος, αυτό είναι αλήθεια, αλλά μπορούσαμε να αποφύγουμε το μηδέν. Ήμασταν άτυχοι στο ματς με τη Μπενφίκα. Και εδώ και εκεί. Αν είχε μπει η κεφαλιά του Τσόσιτς, ίσως κερδίζαμε κάτι. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Θα προχωρήσουμε μπροστά και δεν θα πετάξουμε λευκή πετσέτα», έλεγε στο περιβάλλον του. 

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό, εκτός από το κτίριο στην περιοχή της Ριζούπολης για τη στέγαση των τμημάτων της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, ο Μελισσανίδης θα διαθέσει κι ένα σημαντικό ποσό για την ανακατασκευή του, η οποία αναμένεται να κοστίσει περί τις 500.000 ευρώ. Το κτίριο και ο περιβάλλων χώρος του χρειάζονται γενικό «ρεκτιφιέ» και το αφεντικό της Ένωσης ζήτησε να γίνουν όλα σύντομα, ώστε να μη χαθεί καθόλου χρόνος.

 

Πηγή: filathlos

 
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα