Άγρια επεισόδια και τραυματισμοί στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Άγρια επεισόδια και τραυματισμοί στο ΟΑΚΑ στον αγώνα της ΑΕΚ με τον Άγιαξ

Πολύ σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Αγιαξ (0-2) για την 5η αγωνιστική του Champions League.

 Οπαδοί της Ενωσης συγκρούστηκαν με αυτούς του Αγιαξ, στις τάξεις των οποίων φέρονται να έχουν ενταχθεί οπαδοί του Παναθηναϊκού.

 Ουσιαστικά ήταν η συνέχεια των θλιβερών επεισοδίων που διαδραματίστηκαν τη Δευτέρα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ είχε ξεκαθαρίσει από το πρώτο security meeting της αναμέτρησης, ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα με τους οπαδούς του Άγιαξ αν δεν είχαν μαζί τους και χούλιγκαν του Παναθηναϊκού. Αυτό το διευκρίνισαν και στον παρατηρητή. Ετσι, η ΑΕΚ θεωρεί πως η Αστυνομία φέρει ευθύνη επειδή επέτρεψε την παρουσία κουκουλοφόρων που φέρονται να είναι οπαδοί του Παναθηναϊκού.

Παράλληλα, στην τελευταία σύσκεψη πριν από τον αγώνα, οι άνθρωποι της ΑΕΚ εξήγησαν στους υπευθύνους του Άγιαξ ότι δεν θα υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα αν δεν συνεχιστεί η ομαδοποίηση με τους  Παναθηναϊκούς οπαδούς. Όμως υπάρχουν φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν «πράσινους» στην εξέδρα των οπαδών του Άγιαξ κάτι το οποίο -σύμφωνα με την ΠΑΕ ΑΕΚ- σημαίνει ότι τους είχαν μαζί τους οι Ολλανδοί.

Είναι δεδομένο ότι υπόλογες απέναντι στην UEFA είναι και οι δύο ομάδες. Έπεσαν βόμβες μολότωφ, κροτίδες και πολλά αντικείμενα. Υπήρξαν τραυματισμοί, ανάμεσα στους οποίους και επτά οπαδών της ΑΕΚ.Τόσο ο Αγιαξ όσο και η ΑΕΚ είναι τιμωρημένοι με αναστολή και μετά τα χθεσινοβραδινά επεισόδια φαίνεται πως δεν θα γλιτώσουν την οριστική τιμωρία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα