Βραδιά πρόκλησης για την ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν

Βραδιά πρόκλησης για την ΑΕΚ κόντρα στη Μπάγερν

Η ΑΕΚ, η οποία επέστρεψε φέτος στο πιο ψηλό σκαλοπάτι της Ευρώπης, αγωνίζεται στις 10:00 το βράδυ στην «Allianz Arena» κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου για την 4η αγωνιστική του Champions League.

Ορεαλιστικός στόχος των κιτρινόμαυρων, που δεν έχουν κάνει ακόμη... σεφτέ στον 5ο όμιλο, είναι να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί κόντρα στους Βαυαρούς και να φύγουν με ψηλά το κεφάλι, ακόμα και σε περίπτωση ήττας.

Φυσικά, για να πάρουν κάτι θετικό, θα πρέπει να υπερβάλουν εαυτόν, όπως θα ίσχυε και για κάθε ελληνικό σύλλογο που θα αγωνιζόταν σε αυτό το γήπεδο με αυτόν τον αντίπαλο.

«Δεν χρειάζεται να πω πολλά. Ξέρουν πόσο δύσκολα θα είναι. Αυτό που είναι σημαντικό για εμάς είναι να δουλέψουμε πολύ και να δούμε πως θα τα έχουμε πάει. Μπορούμε να παρουσιάσουμε μία ανταγωνιστική ομάδα στο γήπεδο», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαρίνος Ουζουνίδης χθες στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τον Πέτρο Μάνταλο, για τον οποίο έγινε γίνει αρκετή κουβέντα το τελευταίο διάστημα λόγω της απόδοσής του, σε ρόλο δεκαριού.

Ο Μπάρκας θα είναι κάτω από την εστία. Την τετράδα της άμυνας θα συνθέτουν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Λαμπρόπουλος και Χουλτ,  Σίμοες και Γαλανόπουλος θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ο Γκάλο θα βρεθεί στο δεξί «φτερό» και ο Μπογέ στο αριστερό. Ο Πόνσε θα παίξει στην κορυφή σύμφωνα με τις ενδείξεις, έχοντας τον Μάνταλο πιο πίσω.

Δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσει τριάδα στην άμυνα ο 50χρονος τεχνικός, καθώς και να ξεκινήσει στο αρχικό σχήμα τον Κλωναρίδη αντί ενός εκ των Πόνσε ή Μπογέ.

Εκτός «μάχης» είναι οι Οικονόμου και Μπακασέτας, ενώ οι Λιβάγια και Αλμπάνης δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, όπως και ο Λόπες, ο οποίος ούτως ή άλλως θα λείψει πολύ καιρό λόγω τραυματισμού.

Ένα πιθανό σχήμα για τη Μπάγερν είναι με τον Νόιερ στο τέρμα, τον Κίμιχ ή τον Ραφίνια δεξιά, τον Αλάμπα αριστερά και τους Χούμελς-Σίλε σε ρόλο στόπερ. Ο Μαρτίνεθ πιθανόν να είναι το ένα αμυντικό χαφ. Γκορέτσκα και Μίλερ θα είναι πιο μπροστά και οι Γκνάμπρι-Ριμπερί στα πλευρά, με τον Λεβαντόφσκι μοναδικό προωθημένο.

ΠΗΓΗ: filathlos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα