Χιμένεθ: Γιατί έφυγα από την ΑΕΚ . Δεν έφυγα για τα λεφτά

Χιμένεθ: Γιατί έφυγα από την ΑΕΚ . Δεν έφυγα για τα λεφτά

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ΑΕΚ εξήγησε αναλυτικότερα από κάθε άλλη φορά ο Μανόλο Χιμένεθ. 

Σε συνέντευξή του στη Live Sport, ο Ανδαλουσιανός τεχνικός επανέλαβε ότι δεν αποχώρησε εξαιτίας των χρημάτων από την «Ένωση» και αναφέρθηκε στο σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα που ευθυνόταν. «Έπειτα από ένα χρόνο που μάθαμε ένα δύσκολο νέο για την υγεία της μου ήταν πολύ δύσκολο να είμαι μακριά από τη μητέρα μου. Όταν είδα λοιπόν την κατάστασή της κατάλαβα ότι δεν μπορούσα να μείνω άλλον ένα χρόνο μακριά της» σημείωσε. 

Κατά τ’ άλλα, αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον διάδοχό του, Μαρίνο Ουζουνίδη. «Το ευτύχημα είναι ότι θα βρει τα πιο υγιή αποδυτήρια που θα μπορούσε να έχει η ομάδα. Τα παιδιά της ΑΕΚ είναι εξαιρετικά. Τα καλύτερα που είχα ποτέ στην καριέρα μου» σημείωσε. 

Παράλληλα, για τον Χριστοδουλόπουλο, αποκάλυψε ότι «τον απασχολούσε το μέλλον του. Εμφανίστηκε λοιπόν ο Ολυμπιακός και του έκανε μια πρόταση. Δεν δέχομαι αυτό που έκανε. Αλλά τον καταλαβαίνω. Αυτό που είναι ξεκάθαρο είναι ότι ο Λάζαρος ήταν ο παίκτης με τα περισσότερα γκολ και ότι τους τελευταίους μήνες δεν ήταν καθόλου συγκεντρωμένος στην ΑΕΚ». 

Για τον Βράνιες ανέφερε ότι «είναι ένας μεγάλος αμυντικός. Ο κόσμος μπορεί να δει ότι είναι ένας πολεμιστής μέσα στο γήπεδο. Αυτό που δεν βλέπει είναι ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή με φιλοδοξίες. Έψαχνε να βρει έναν τρόπο να φύγει». 

Για τον Αραούχο σημείωσε ότι «θέλει να παίξει στη Λας Πάλμας του χρόνου, θέλει να είναι κοντά στην οικογένειά του και είναι χαρούμενος που θα είμαι και εγώ εκεί. Πού ξέρεις, μπορεί να επιστρέψουμε μαζί στο μέλλον».

 

 

sport-fm

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα