Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Και επίσημα στον Ολυμπιακό ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος

Ένα 24ωρο μετά την θέση του παίκτη ότι έχει μείνει ελεύθερος από την ΑΕΚ και την αντίθετη θέση που εξέφρασε η ΠΑΕ, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου.

Η λιτή ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων» αναφέρει: «Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την συμφωνία της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Ο διεθνής Έλληνας ποδοσφαιριστής υπέγραψε διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Σύλλογο, με έναρξη την 1/7/2018.»

Μετά την εξέλιξη αυτή ο Χριστοδουλόπουλος γίνεται ο πρώτος Έλληνας ποδοσφαιριστής που θα φορέσει τις φανέλες και των τεσσάρων «μεγάλων» του ποδοσφαίρου, καθώς ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ, στη συνέχεια πήγε στον Παναθηναϊκό και πριν από 2 χρόνια εντάχθηκε στο δυναμικό της ΑΕΚ.

Αξίζει να επισημανθεί ότι η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ απάντησε το πρωί της Τρίτης (15/05) στο εξώδικο του Ολυμπιακού με νέο εξώδικο, με το οποίο ενημερώνει τους Πειραιώτες ότι δεν έχουν δικαίωμα να προχωρήσουν σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, καθώς ο τελευταίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ένωση έως το καλοκαίρι του 2019.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα