Αποθέωση για τους Κυπελλούχους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα η φιέστα

Αποθέωση για τους Κυπελλούχους του ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη: Το απόγευμα η φιέστα

Με σημείο αναφοράς, αρχικά, το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και στην πορεία τον Λευκό Πύργο, υποδέχτηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής (13/5), οπαδοί του ΠΑΟΚ την αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά», που επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη από την Αθήνα, μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου, στον τελικό στο ΟΑΚΑ, απέναντι στην ΑΕΚ (2-0, 12/5).

Με θερμές ιαχές, καπνογόνα και τον Ιβάν Σαββίδη να γίνεται πρώτος αποδέκτης αποθέωσης, άρχισε το… πανηγυρικό κλίμα στο αεροδρόμιο της συμπρωτεύουσας. Οι ποδοσφαιριστές, ακολούθως, εισέπραξαν το εγκάρδιο καλωσόρισμα από τους εκατοντάδες υποστηρικτές του συλλόγου, έχοντας, μάλιστα, όπως και ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, θέση στην οροφή του λεωφορείου που μεταφέρει, σε κάθε υποχρέωσή τους, τους «ασπρόμαυρους».

Η αποστολή των κυπελλούχων, στη συνέχεια, συνοδευόμενη από μηχανοκίνητη πομπή, μετακινήθηκε από το αεροδρόμιο στο Λευκό Πύργο, με τους παίκτες και τον Ιβάν Σαββίδη, πάντα σε κοινή θέα, στην οροφή του λεωφορείου, όπου συνεχίστηκε η αποθεωτική υποδοχή της από οπαδούς.

Συνθήματα για την κατάκτηση του τροπαίου, αλλά και για παίκτες και για τον διοικητικό επικεφαλής της ΠΑΕ, ξεχωριστά, αποτέλεσαν χαρακτηριστικά του σκηνικού, με τους ποδοσφαιριστές και τον Ιβάν Σαββίδη, από την πλευρά τους, να κρατούν το Κύπελλο και να ακολουθούν το ρυθμό των οπαδών.

Ο ΠΑΟΚ Κυπελλούχος Ελλάδας 2018! Επεισόδια σημάδεψαν και τον φετινό τελικό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα