Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή είναι η δικογραφία

Αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο Ιβάν Σαββίδης. Αυτή είναι η δικογραφία

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Δευτέρας (12/03), ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης αναζητείται για σύλληψη στο πλαίσιο του αυτοφώρου, μετά την εισβολή του στο γήπεδο της Τούμπας, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ, που δεν τελείωσε ποτέ.

Σύμφωνα με το  news247.gr, αυτή τη στιγμή σχηματίζεται δικογραφία εις βάρος του, βάσει των καταθέσεων που έχουν ληφθεί από τον διαιτητή της αναμέτρησης, Γιώργο Κομίνη, δημοσιογράφους της NOVA και μάρτυρες, από το τμήμα Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία συντάσσεται υπό την εποπτεία αθλητικού εισαγγελέα.

Η δικογραφία αφορά παραβίαση της αθλητικής νομοθεσίας και ειδικότερα παράνομη είσοδο σε αθλητικό χώρο και για "παράνομη κατοχή αντικειμένου" (αφορά την κατοχή του όπλου). Σημειώνεται ότι ο κ. Σαββίδης κατέχει μεν νόμιμα το όπλο, αλλά απαγορεύεται η οπλοκατοχή στα γήπεδα ακόμη και από τους αστυνομικούς. Παράλληλα αναζητούνται και οι συνοδοί του κ. Σαββίδη που μπήκαν μαζί του στον αγωνιστικό χώρο και ήδη έχουν ταυτοποιηθεί τα στοιχεία του ενός εξ αυτών.

Οι κατηγορίες είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα. Το αυτόφωρο λήγει σήμερα (12/03) το βράδυ. Αν έως τότε δεν έχει εντοπισθεί ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, τότε η δικογραφία θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα για την άσκηση των ποινικών διώξεων και θα πάρει το δρόμο της τακτικής δικαιοσύνης. Σημειώνεται ότι με δεδομένο πως η δικογραφία αφορά κατηγορίες σε βαθμό πλημμελήματος δεν προβλέπεται η έκδοση εντάλματος, πράγμα που συμβαίνει για τα κακουργήματα.

Εικόνες ντροπής στην Τούμπα! Με όπλο μπήκε ο Ιβαν Σαββίδης στον αγωνιστικό χώρο

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα