Τελικός Κυπέλλου Ελλάδος: Κυπελλούχος Ελλάδος 2017 ο ΠΑΟΚ

Ο Δικέφαλος του Βορρά έπειτα από 14 χρόνια επέστρεψε στα τρόπαια, επικρατώντας της Ένωσης με το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε στο 81ο λεπτό του αγώνα.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-1 την ΑΕΚ και στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας

Τουλάχιστον επικρατεί ηρεμία στο γήπεδο αυτή την στιγμή και δεν έχει ξεφύγει καθόλου η κατάσταση στην εξέδρα.
Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έξαλλος με τον βοηθό για την απόφασή του στην φάση του δεύτερου γκολ. Χειροκροτά ειρωνικά τους διαιτητές ο Ισπανός προπονητής.

'Εξαλλοι πανηγυρισμοί από τη μια, κατήφεια από την άλλη.

90' Πέντε τα λεπτά των καθυστερήσεων.

90' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Μπίσεσβαρ, μέσα ο Κίτσιου.

89' Σουτ του Μάνταλου έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε πάνω από το δοκάρι.

88' Κίτρινη κάρτα στον Πέδρο Ενρίκε για σκληρό φάουλ στον Μάνταλο.

88' Ο Ανέστης πρόλαβε τον Πιρίγιοβιτς και μάζεψε την μπάλα πριν τον πλασάρει ο φορ του ΠΑΟΚ από πλάγια θέση.

Το γκολ οφσάιντ του Πέδρο Ενρίκε.

86' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Μέσα ο Βάργκας, έξω ο Χριστοδουλόπουλος.

86' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Μέσα ο Μαλεζάς, έξω ο Τσίμιροτ.

85' Κάθετη πάσα στον Μπίσεσβαρ, μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ από πλάγια θέση μπροστά από τον Τσιγκρίνσκι με το δεξί, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

83' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Εκτός ο Σιμόες, μέσα ο Αλμέιδα.

81' ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Ενρίκε): Ο Πέδρο Ενρίκε έπιασε την κεφαλιά μετά την σέντρα του Μπίσεσβαρ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-1 του ΠΑΟΚ, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ και το τέρμα δεν έπρεπε να μετρήσει. Ο βοηθός είχε καλή θέση, αλλά δεν σήκωσε το σημαιάκι του, αν και ο σκόρερ ήταν ένα μέτρο οφσάιντ.

 

75' 8-8 οι συνολικές τελικές για τις δυο ομάδες. Πλήρης ισορροπία, με την παράταση να αρχίζει σιγά σιγά να φαντάζει κοντινό σενάριο.

73' Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Εκτός ο Κάμπος, μέσα ο Ενρίκε.

70' Κίτρινη κάρτα στον Μάτος για παρεμπόδιση στον Μάνταλο.

Αλλάζει σε 4-3-3 την διάταξη της ΑΕΚ ο Χιμένεθ.

68'Αλλαγή για την ΑΕΚ. Εκτός ο Πατίτο, μέσα ο Γαλανόπουλος.


67'Κόρνερ του Μπίσεσβαρ από τα αριστερά, κεφαλιά του Πρίγιοβιτς στο πρώτο δοκάρι, ψηλά άουτ η μπάλα.

66'Ο Λέοβατς έκανε μπαλιά από τα αριστερά, αλλά ο Βράνιες βγήκε μπροστά στην μπάλα και έδιωξε σε πλάγιο προτού δημιουργηθεί επικίνδυνη κατάσταση για την εστία του Ανέστη.

64'Ο Μάτος πήρε την μπάλα στα δεξιά, έκανε την σέντρα ανενόχλητος, αλλά δεν ήταν καλή και κατέληξε κατευθείαν στα χέρια του Ανέστη και όχι στον Κάμπος που έκανε κίνηση.

62'Ωραίο μακρινό σουτ του Τσίμιροτ με το δεξί, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό "παραθυράκι" του Ανέστη. Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

62'6(3)-8(2) οι τελικές για ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

61' Ο Γιόχανσον δοκίμασε το δεξί του πόδι έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

60' Φάουλ από τα αριστερά με τον Μπίσεσβαρ, γυριστή κεφαλιά του Πρίγιοβιτς, η μπάλα πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ο Ανέστης.

Περιττό να πούμε πως σε περίπτωση που το ματς λήξει ισόπαλο, πάμε σε ημίωρη παράταση και αν έχουμε και εκεί ισοπαλία, οδηγούμαστε στα πέναλτι.

Παρακολουθείστε live
55' 0-3 τα οφσάιντ για την ΑΕΚ.

54' Ο Ροντρίγκο Γκάλο έκανε το σουτ με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, έχοντας αδειάσει τον Κάνιας, αλλά η μπάλα δεν πήρε φάλτσα, πήρε ύψος και κατέληξε άουτ.

52' Οι Αλμέιδα, Βάργκας και Γαλανόπουλος έχουν σηκωθεί για ζέσταμα από τον Χιμένεθ.

46' Καλή στιγμή για την ΑΕΚ, με τον Μάνταλο να βρίσκει τον Ντίντακ, αυτός να γυρίζει την μπάλα από τα αριστερά, ο Πατίτο έκανε την προβολή στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Ξεκίνησε με καθυστέρηση μισής ώρας η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ για το βαρύτιμο τρόπαιο - το κύπελλο Ελλάδας - το οποίο αμαυρώθηκε από εκτεταμένα επεισόδια μεταξύ οπαδων... Παρακολουθήστε ζωντανά την εξέλιξη του αγωνα...

46'
Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου.

Δείτε την κάρτα με τα στατιστικά του πρώτου ημιχρόνου.

Σε πεδίο μάχης μετατράπηκε το Πανθεσσαλικό από τους οπαδούς της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, με αποτέλεσμα 11 σοβαρά τραυματίες. Ανάμεσα τους ένας αστυνομικός.

Ο Ιβάν Σαββίδης είχε ένθερμο εναγκαλισμό με τον Βασίλη Λεβέντη. Εικόνες με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και τον πρόεδρο της Ένωσης Κεντρώων στα επίσημα του Πανθεσσαλικού Σταδίου.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο 24' με τον Μπίσεσβαρ, αλλά η ΑΕΚ ευτύχησε να ισοφαρίσει δυο λεπτά αργότερα με τον Χριστοδουλόπουλο και τον Γλύκο να κάνει τραγικό λάθος.

45'+1'
Λήξη πρώτου ημιχρόνου, ΠΑΟΚ - ΑΕΚ 1-1.

45'
Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

43'
Σουτ του Τζάλμα Κάμπος έξω από την περιοχή, έκανε το τάκλιν ο Ντίντακ.

39'
Καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ, με τον Μπίσεσβαρ να κάνει το φαλτσαριστό διαγώνιο σουτ από τα αριστερά μέσα στην περιοχή και την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Ανέστη.

38'
Επιστρέφει ο Κάμπος, 11 εναντίον 11 και πάλι οι δυο ομάδες.

37'
Πεσμένος στο χορτάρι ο Κάμπος (έπιανε τη μέση του), έχει μπει το ιατρικό τιμ του ΠΑΟΚ για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

36'
Εκτέλεση κόρνερ του Μάνταλου από τα δεξιά, κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι, η μπάλα όμως πέρασε άουτ χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο Γλύκος.

34'
Φάουλ για χέρι του Κάνιας, δεν δόθηκε κάρτα από τον Κομίνη.

32'
Καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος πήγε να βάλει μια γκολάρα, όταν έπιασε έναν δεξί κεραυνό έξω από την περιοχή, αλλά για καλή τύχη του Γλύκου η μπάλα πέρασε ελάχιστα δίπλα από το αριστερό του "παραθυράκι".

31'
Σουτ του Λέο Μάτος με το αριστερό λίγο έξω από την περιοχή, μπλόκαρε εύκολα ο Ανέστης, διότι γλίστρησε κιόλας ο ακραίος μπακ του ΠΑΟΚ. Φωνάζει όμως στους παίκτες ο Χιμένεθ για την αμυντικής τους αντίδραση.

30'
Μισή ώρα παιχνιδιού και τα τελευταία λεπτά είναι... εκρηκτικά, με την ΑΕΚ να φέρνει άμεσα το ματς στα ίσια και να έχει το μομέντουμ αυτή την στιγμή.

26'
ΓΚΟΟΟΛ για την ΑΕΚ (Χριστοδουλόπουλος):
Η Ένωση ισοφάρισε 1-1 μέσα σε ένα δίλεπτο, όταν ο Χριστοδουλόπουλος έκανε το μακρινό σουτ με το δεξί, ο Γλύκος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια και αυτή κατέληξε στο βάθος της εστίας του. Τραγικό λάθος από τον διεθνή Έλληνα πορτιέρε του "Δικεφάλου του Βορρά".

24'
ΓΚΟΟΟΛ για τον ΠΑΟΚ (Μπίσεσβαρ)


22'
48%-52% η κατοχή της μπάλας για την ΑΕΚ.

20'
Έφυγε το πρώτο 20λεπτο, μέτριο θέαμα, χαμηλό τέμπο από τις δυο ομάδες, αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα.

16'
Κίτρινη κάρτα στον Πατίτο για σκληρό φάουλ στον Κάνιας σε διεκδίκηση της μπάλας.

14'
Κίτρινη κάρτα στον Κρέσπο επειδή κράτησε τον Ανέστη από την φανέλα που πήγε να κάνει γρήγορα το βολέ.

13'
Ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Σάχοβ μετά την σέντρα του Τσίμιροτ που κόντραρε και σε παίκτη της ΑΕΚ, έκανε εκτίναξη ο Ανέστης και έδιωξε με υπερένταση σε κόρνερ.

12'
Ο ΠΑΟΚ δεν έχει καταφέρει να βρει ακόμα τα πατήματά του και να γίνει απειλητικός για την εστία του Ανέστη.

8'
Σωστή υπόδειξη οφσάιντ του β' βοηθού. Η μπάλα πήγε στον Τσιγκρίνσκι που δεν ήταν εκτεθειμένος, ωστόσο στην φάση συμμετείχε και ο Πατίτο που ήταν όμως εκτεθειμένος.


7'
Αγκωνιά του Μάτος στο πρόσωπο του Πατίτο, θα μπορούσε να δοθεί κόκκινη στον άσο του ΠΑΟΚ. Δεν πήρε ούτε κίτρινη, απλώς υποδείχτηκε το φάουλ.

6'
Υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ ο Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος σούταρε και σκόραρε. Οριακή φάση, πρέπει να ήταν εκτεθειμένος ο άσος της ΑΕΚ.

5'
Αναγνωριστικά αυτά τα πρώτα πέντε λεπτά του αγώνα, με την ΑΕΚ όμως να είναι λίγο πιο... ζωηρή από τον "Δικέφαλο του Βορρά".

Η είσοδος των δυο ομάδων στο γήπεδο.

 

2'
Κόρνερ για την ΑΕΚ από τα αριστερά. Ο Μάνταλος το εκτέλεσε, ο Γκάλο έπιασε το μονοκόμματο σουτ με το δεξί έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ.

1'
Έναρξη του αγώνα.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του αδικοχαμένου, Νάσου Κωνσταντίνου.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος Πρίγιοβιτς.

Η 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο.

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ, Βασιλική Αυγέρη στον Sport24 Radio 103,3.

Θερμός εναγκαλισμός μεταξύ του Βλάνταν Ίβιτς και του Μανόλο Χιμένεθ.

Οι Ιβάν Σαββίδης, Γιάννης Δρόσος και Βαγγέλης Ασλανίδης κάνουν τις καθιερωμένες χειραψίες με τους παίκτες των δύο ομάδων.

Ιπτάμενες γλάστρες στα επίσημα!

Οι δυο ομάδες εισέρχονται στον αγωνιστικό χώρο.

Ο καθένας μπορεί να καταλάβει ότι οι πάντες ΑΠΕΤΥΧΑΝ σήμερα, ό,τι και αν γίνει από 'δω και πέρα.

Οι Μαύρος και Σαράφης μεταφέρουν το Κύπελλο στον αγωνιστικό χώρο. Είναι εμφανώς ξενερωμένοι όμως με όσα έχουν προηγηθεί.

Ο Ιβάν Σαββίδης πλησίασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον χτύπησε φιλικά στο στήθος. Κάτι είπαν μεταξύ τους, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει το περιεχόμενο της μεταξύ τους κουβέντας.

Επεισόδιο στη μεριά του κόρνερ που κάθονται οπαδοί της ΑΕΚ. Κάθε φορά και μια καινούργια εστία έντασης!

Ανέκφραστος ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθούσε το σκηνικό, όπως και ο Μίχαελ Σκίμπε με τους συνεργάτες του που είναι στο γήπεδο. Ό,τι και να πει κανείς, είναι λίγο...

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη, έκανε λόγο για έναν μαχαιρωμένο οπαδό και δεκάδες τραυματίες, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3.

Νέα επεισόδια στα επίσημα από τους οπαδούς των δυο ομάδων, μπροστά από τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Ιβάν Σαββίδης πλησίασε τον Δημήτρη Μελισσανίδη και τον χτύπησε φιλικά στο στήθος. Κάτι είπαν μεταξύ τους, χωρίς βέβαια κανείς να γνωρίζει το περιεχόμενο της μεταξύ τους κουβέντας.

Επεισόδιο στη μεριά του κόρνερ που κάθονται οπαδοί της ΑΕΚ. Κάθε φορά και μια καινούργια εστία έντασης!

Ανέκφραστος ο Δημήτρης Μελισσανίδης παρακολουθούσε το σκηνικό, όπως και ο Μίχαελ Σκίμπε με τους συνεργάτες του που είναι στο γήπεδο. Ό,τι και να πει κανείς, είναι λίγο...

Η διευθύντρια του ΕΚΑΒ Θεσσαλίας, Βασιλική Αυγέρη, έκανε λόγο για έναν μαχαιρωμένο οπαδό και δεκάδες τραυματίες, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3.

Νέα επεισόδια στα επίσημα από τους οπαδούς των δυο ομάδων, μπροστά από τους Ιβάν Σαββίδη και Δημήτρη Μελισσανίδη.

Εξακολουθούν να φλέγονται τα καθίσματα


Πολλοί φίλοι τόσο του ΠΑΟΚ όσο και της ΑΕΚ μεταφέρθηκαν στο ιατρείο του γηπέδου του Βόλου και από εκεί στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Διαβάστε το ρεπορτάζ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης κάθεται μαζί με τον γιο του, λίγο πιο δίπλα βρίσκεται ο Γιώργος Σαββίδης και ο πατέρας του, Ιβάν, βρίσκεται στην από κάτω σειρά των επισήμων του Πανθεσσαλικού.

Συνεχίζεται η προθέρμανση των δυο ομάδων, η κατάσταση έχει εκτονωθεί αυτή την στιγμή.

Μικρή εστία φωτιάς στην κερκίδα των οπαδών της ΑΕΚ.

Μάλλον πάμε για σέντρα στις 21:00, δηλαδή ένα τέταρτο μετά από την επίσημη ενημέρωση της ΑΕΚ. Τουλάχιστον ας κυλήσουν όλα ομαλά.

Μια από τις ομορφότερες εικόνες του τελικού ως τώρα. Μακάρι να ακολουθήσουν και άλλες.


Η 11άδα του ΠΑΟΚ σε διάταξη.

Πάμε πρόσω ολοταχώς για σέντρα!

Στον πάγκο για τους "κιτρινόμαυρους": Μπάρκας, Κολοβέτσιος, Γαλανόπουλος, Μπακασέτας, Τσέλιος, Αλμέιδα.

Οι Αραβίδης και Γιαννούτσος έμειναν εκτός αποστολής για την ΑΕΚ.

Σαββίδης και Μελισσανίδης σε απόσταση αναπνοής

O Πέλκας έμεινε στον πάγκο, άρα ο Μπίσεσβαρ αναμένεται να παίξει ως αριστερός εξτρέμ.

Η ενδεκάδα του ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Λέοβατς, Κάνιας, Τσίμιροτ, Σάχοβ, Μπίσεσβαρ, Κάμπος Πρίγιοβιτς.

Η είσοδος των παικτών της ΑΕΚ στον αγωνιστικό χώρο

Ο Σαββίδης στα επίσημα

Η 11άδα της ΑΕΚ σε διάταξη.

Ο Σαββίδης προσκάλεσε τον Μελισσανίδη να καθίσουν δίπλα δίπλα! Πολύ καλό κλίμα ανάμεσα στους δυο διοικητικούς ηγέτες των "Δικεφάλων".

Η 11άδα της ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Τσιγκρίνσκι, Βράνιες, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Ροντρίγκες, Χριστοδουλόπουλος, Μάνταλος, Αραούχο.

Τώρα μπήκε στο ματς και ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η ΑΕΚ ενημερώνει επίσημα ότι το ματς ξεκινάει στις 20:45.

 

Βγήκαν για προθέρμανση οι παίκτες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Και ο Βαγγέλης Ασλανίδης με τον Γιώργο Στράτο και τον Ζήση Βρύζα στα επίσημα του Πανθεσσαλικού.

Ιβάν και Γιώργος Σαββίδης στα επίσημα με τον Βασίλη Γκαγκάτση, περιμένουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Βγήκαν για ζέσταμα οι τερματοφύλακες των δυο ομάδων, ενώ περιμένουμε νέα για την τύχη του αγώνα.

Aυτή την στιγμή τα πάντα είναι στον αέρα και σε κάθε περίπτωση η ώρα του τελικού θα μετατεθεί. Δεν γίνεται να έχουμε σέντρα σε 36 λεπτά από τώρα.

Σκηνικό ντροπής στην γέφυρα όπου έλαβαν χώρα άγρια επεισόδια μεταξύ των οπαδών, με έναν εξ αυτών να προσπαθεί να πάρει την ελληνική σημαία για πολεμοφόδιο!

Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο γήπεδο.



Ο Ζήσης Βρύζας βγήκε με τους παίκτες των δυο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, προκειμένου να ηρεμήσει η κατάσταση. Αν μη τι άλλο, μια όμορφη ενέργεια. Δεν ξέρουμε βέβαια αν φτάνει από μόνη της για να αποκλιμακωθεί η ένταση, αλλά και πάλι ήταν θετικό.

Ο Υπουργός ενημερώνεται από την ΔΕΑΒ και από την ΕΛ.ΑΣ. για όλα τα τελευταία γεγονότα. Η τελευταία ενημέρωση αναφέρει ότι η ένταση στο γήπεδο αποκλιμακώνεται. Σε κάθε περίπτωση, όπως τονιζόταν, αρμόδια είναι η ΕΛ.ΑΣ. και φυσικά ο διαιτητής Κομίνης.

Ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στο γήπεδο.

Ο οπαδός της ΑΕΚ που "σάπισαν" στο ξύλο.



Φίλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ μπαίνουν μαζί στο γήπεδο

Περιττό να πούμε πως πήγε... περίπατο το σχέδιο με τα αυτοκόλλητα στα εισιτήρια, καθώς πολλοί έμπαιναν στο γήπεδο χωρίς αυτά, ενώ ο έλεγχος ήταν για γέλια, αφού οπαδοί έμπαιναν μέσα στο Πανθεσσαλικό με μολότοφ και φωτοβολίδες.

Πιο ήρεμα τα πράγματα όσο περνάει η ώρα

Να πούμε πως οι παίκτες των δυο ομάδων δεν έχουν βγει ακόμα στον αγωνιστικό χώρο. Και πώς να βγουν με τις συνθήκες που επικρατούν.

Ξύλο στην αερογέφυρα! Σκηνές ντροπής...

Οπαδός της ΑΕΚ έχει χτυπήσει. Πηγαίνουν άνδρες του ΕΚΑΒ για να δώσουν βοήθεια. Ένας οπαδός του ΠΑΟΚ συναντήθηκε με έναν της ΑΕΚ στο κέντρο του χαμού πάνω στην γέφυρα, έδωσαν τα χέρια και ακολούθησε χειροκρότημα. Φοβερά σκηνικά!

Και να ήθελε να πάει στο σημείο η αστυνομία, δεν μπορεί, γιατί πρέπει να περάσει μέσα από την κεντρική κερκίδα. Η κατάσταση δεν μπορεί να ελεγχθεί με τίποτα.

Ξύλο σώμα με σώμα πάνω στην γέφυρα.

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ!!! Καδρόνια, καπνογόνα, ξύλο σώμα με σώμα στην γέφυρα που ενώνει τα δυο πέταλα. Η κατάσταση δεν ελέγχεται από κανέναν.

Μάχες σώμα με σώμα ανάμεσα σε φίλους του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ!

Τους απώθησε η αστυνομία, έπεσαν καρέκλες, καπνογόνα και η κατάσταση είναι μη ελεγχόμενη.

Απειλήθηκε γενική σύρραξη, όταν οπαδοί μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο. Εκείνοι του ΠΑΟΚ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και κατευθύνθηκαν προς αυτούς της ΑΕΚ και έγινε το έλα να δεις.

Να πούμε πως η αποστολή της ΑΕΚ έφτασε πριν λίγο στο Πανθεσσαλικό.

Στον περιβάλλοντα χώρο υπάρχουν σπασμένα καθίσματα, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ παραμένουν εντός γηπέδου, οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν υποχωρήσει προς την φυσούνα, αλλά αυτή την ώρα η κατάσταση είναι ήρεμη.

Οι δυνάμεις των ΜΑΤ τους απωθησαν και οι περισσότεροι μπήκαν στην κερκίδα. Στα τελευταία λεπτά φαίνεται να εκτονώνεται η ένταση. Αν και αρκετοί οπαδοί, κυρίως από την πλευρά του ΠΑΟΚ είναι ακριβώς στα όρια της νεκρής ζώνης, όπου υπάρχει και ενισχυμένη δύναμη των ΜΑΤ.

Επεισοδια στην πλευρά της κερκίδας των οπαδών του ΠΑΟΚ. Ορισμένοι θερμόαιμοι γκρέμισαν τα κάγκελα και μπήκαν στο, ταρτάν πετώντας αντικείμενα, καδρονια και κροτίδες.

Μολότοφ από τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ έξω από το γήπεδο. Πολλές διαφορετικές εστίες επεισοδίων, η κατάσταση μοιάζει να είναι μη ελεγχόμενη αυτή την στιγμή. Έχει πιάσει φωτιά κοντά στο κόρνερ προς την πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ και οι φίλαθλοι πετούν κροτίδες, ενώ προσπαθούν να φτάσουν σε αυτούς της ΑΕΚ. Βέβαια, στη νεκρή ζώνη υπάρχουν αστυνομικές δυνάμεις. Η κατάσταση είναι πολύ άσχημη αυτή την στιγμή στο Πανθεσσαλικό και ξεφεύγει από νωρίς.


Δείτε βίντεο με την φωτιά και το ντου στην πλευρά των οπαδών του ΠΑΟΚ.


Μπαίνουν μέσα στο γήπεδο οπαδοί του ΠΑΟΚ και πετούν αντικείμενα στους αστυνομικούς. Χάος στο γήπεδο περίπου 2 ώρες και 15 λεπτά πριν την σέντρα.

Επεισόδιο στο Πανθεσσαλικό!!!

Περίπου 30 οπαδοί της ΑΕΚ θέλησαν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπουν στο γήπεδο χωρίς εισιτήρια. Οι αστυνομικές δυνάμεις έριξαν δακρυγόνα για να απομακρύνουν τους οπαδούς, εκείνοι οπισθοχώρησαν αλλά η ατμόσφαιρα επιβαρύνθηκε από τα δακρυγόνα. δακρυγόνων. Οι οπαδοί απάντησαν με πέτρες και οι αστυνομικοί απάντησαν και οι αστυνομικοί έριξαν πάλι δακρυγόνα.

Δακρυγόνα κατά την είσοδο των φίλων της ΑΕΚ στο Πανθεσσαλικό! Ένταση αυτή την ώρα στο Πανθεσσαλικό, ας ελπίσουμε να εκτονωθεί γρήγορα η κατάσταση.

Αυτή είναι η εικόνα αυτή την ώρα από την εξέδρα των φίλων του ΠΑΟΚ.

Βίντεο μέσα από το Πανθεσσαλικό.



Στα πρότυπα του... εξωτερικού, οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ έφτασαν παρέα στο Πανθεσσαλικό, δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Τεράστια ταλαιπωρία λόγω του προβλήματος με τα εισιτήρια και ήδη ακούγονται τα πρώτα συνθήματα,. Λίγο μετά την άφιξη των οπαδών είχαμε μικροεντάσεις, αφού ένα μικρό κομμάτι προσπάθησε να μπει στο γήπεδο χωρίς να περάσει από έλεγχο! Μέχρι στιγμής πάντως δεν έχουμε επεισόδια.

Ένα μέρος του Πανθεσσαλικού δεν διαθέτει κανονικές τουαλέτες, όμως οι αρμόδιοι βρήκαν τη λύση μέσω χημικών τουαλετών.

Νωρίτερα, οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιβάν Σαββίδης γευμάτισαν μαζί στην Πορταριά, κατόπιν πρωτοβουλίας του προέδρου της ΠΔΕ της ΕΠΟ, Ιωάννη Δρόσου. Δείτε φωτογραφικό υλικό.

Όπως αναμενόταν, βάσει του σχεδίου της Αστυνομίας, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήταν οι πρώτοι που αφίχθησαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο. Οι φίλοι του "Δικεφάλου" έφτασαν στο στάδιο του Βόλου, κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και δίχως να δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής, υπήρξαν αρκετοί έλεγχοι απ' την αστυνομία. Ο πρώτος έλεγχος έγινε στα Μάλγαρα, ο δεύτερος στην Λεπτοκαριά, όπου οι οπαδοί έδειξαν τις ταυτότητες και τα εισιτήριά τους, ενώ το τελευταίο "τσεκ" έγινε έξω απ' το γήπεδο, όπου έγινε η κόλληση των αυτοκόλλητων. Δείτε VIDEOS, πατώντας ΕΔΩ.

Οι πρώτοι οπαδοί του "Δικεφάλου του Βορρά" έχουν πάρει θέση στις εξέδρες.

Οπαδοί του ΠΑΟΚ έξω από το Πανθεσσαλικό.

Λίγες ώρες πριν τον τελικό ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο Ιβάν Σαββίδης έφτασε στον Βόλο με ελικόπτερο το οποίο και προσγειώθηκε στο Εθνικό Στάδιο της πόλης. Εκεί τον υποδέχθηκε εν αργία δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος.

Με την ελπίδα όλα να κυλήσουν ομαλά, να μην έχουμε παρατράγουδα και να μείνουμε στα αμιγώς αγωνιστικά και όχι σε κακώς κείμενα εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου.

Ένας αγώνας που πέρασε από χίλια κύματα μέχρι να γίνει, φτάσαμε μια ανάσα από την αναβολή λόγω σοβαρών ζητημάτων που προέκυψαν, αλλά κατόπιν πιέσεων που υπήρξαν και διάθεσης από τις ομάδες και την ΠΔΕ να μην υπάρξει αναβολή, εντέλει άναψε το "πράσινο φως".

Eχoυμε πάρει θέση στο Στάδιο του Βόλου και θα σας μεταφέρει όλο το pregame του μεγάλου τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ που ξεκινάει σε τρεις ώρες.

Καλησπέρα σας από το Πανθεσσαλικό!

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος, μεταξύ ΑΕΚ και  ΠΑΟΚ, θα μεταδοθεί ζωντανά στις 8.30 απόψε το βράδυ, από το OTE Sport 1.

Αλλά θα προβληθεί και από την ΕΡΤ, σε μαγνητοσκόπηση, στις 10.30 το βράδυ, δηλαδή μετά τη λήξη του αγώνα.

sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα