Τελικό σκορ: Λεβαδειακός - ΑΕΚ 0 - 2

90'+6': Η λήξη του αγώνα.

Μετά από γύρισμα του Αραούχο από δεξιά και αλλεπάλληλες κόντρες, ο Ναμάσκο απέκρουσε πάνω στον Μουλόπουλο που άθελά του χρίστηκε σκόρερ για το 0-2.

90'+5' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Ο Χριστοδουλόπουλος βγάζει κάθετη μπαλιά στον Αραούχο κι εκείνος με πανέμορφο τσίμπημα της μπάλας προ του Ναμάσκο στέλνει την μπάλα στα δίχτυα!

87' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

46': Ξεκίνησε το β' μέρος.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου.

43': Αναταραχή στην περιοχή της ΑΕΚ, με τον Σουμπίνιο να ευνοείται αρχικά από τις κόντρες, αλλά τον Γαλανόπουλο να καταφέρνει τελικά να απομακρύνει τον κίνδυνο.

36': Επικίνδυνη σέντρα του Μπακασέτα από δεξιά για τον Αραβίδη, αλλά ο Μουλόπουλος προλαβαίνει να διώξει σε κόρνερ.

Νέα εκτέλεση φάουλ από τον Σουμπίνιο, με την μπάλα από το χτύπημά του έξω από την περιοχή να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μπάρκα.

34': Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό!

Ευχάριστα νέα για τον Λεβαδειακό από το Καυταντζόγλειο. Ο Παναιτωλικός προηγείται 1-0 του Ηρακλή, που απέχει δυο πόντους από τους Βοιωτούς (και υστερεί σε περίπτωση ισοβαθμίας μαζί τους).

28': Ο Σουμπίνιο εκτελεί με δύναμη ένα φάουλ από μακρινή απόσταση, αλλά η μπάλα καταλήγει στην αγκαλιά του Μπάρκα.

25': Ο Βάργκας εκτελεί απευθείας ένα φάουλ -λίγο έξω από την περιοχή και αριστερά- αλλά η μπάλα περνάει πάνω από την εστία του Ναμάσκο.

Στο άλλο παιχνίδι που ενδιαφέρει βαθμολογικά τις δυο ομάδες, η ΑΕΛ προηγείται 1-0 της Ξάνθης. Θυμίζεται ότι οι "βυσσινί" απέχουν δυο πόντους από τον Λεβαδειακό (ευνοούμενοι και στην ισοβαθμία), ενώ η ΑΕΚ σε περίπτωση που φέρει καλύτερο ή ίδιο αποτέλεσμα με τους Θρακιώτες εξασφαλίζει από σήμερα την είσοδο στα πλέι οφ.

23': Οι πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα δείχνουν να έχουν επηρεάσει την ΑΕΚ, που έχει φανερό πρόβλημα ομοιογένειας.

19': Έπειτα από μια μονομαχία του με τον Νιασέ (στην οποία ο παίκτης του Λεβαδειακού τον βρήκε στο πρόσωπο) ο Μπακασέτας έμεινε πεσμένος για κάποια δευτερόλεπτα στον αγωνιστικό χώρο. Παρόλο που σηκώθηκε για ζέσταμα ο Χριστοδουλόπουλος, ο νεαρός άσος συνήλθε και θα συνεχίσει.

18': Έχει βελτιώσει την κυκλοφορία της μπάλας στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ και δείχνει διατεθειμένη να πάρει τον έλεγχο του αγώνα.

Ο Γαλανόπουλος κάνει ωραία ατομική ενέργεια από τον άξονα και φτάνει ως το ημικύκλιο της περιοχής, αλλά το σουτ που κάνει από 'κει περνάει πάνω από την εστία του Ναμάσκο.

13': Καλή φάση για την ΑΕΚ!

Μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά, ο Καραμπουέ έπιασε απευθείας σουτ -μέσα από την περιοχή και δεξιά- αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το απέναντι δοκάρι!

8': Ευκαιρία για τον Λεβαδειακό!

1': Έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε το παιχνίδι του Λεβαδειακού με την ΑΕΚ για την 29η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας...

Σε ένα από τα λίγα ματς που έχουν αμφίπλευρο βαθμολογικό ενδιαφέρον, οι Βοιωτοί και η "Ένωση" ψάχνουν διαφορετικά πράγματα σήμερα στο γήπεδο.

Οι μεν γηπεδούχοι λοιπόν παίζουν τα ρέστα τους για την παραμονή στην κατηγορία. Διότι αφενός είναι μονόδρομος η νίκη για να εξακολουθούν να ελπίζουν, αφετέρου χρειάζονται και απώλειες των Ηρακλή (φιλοξενεί τον Παναιτωλικό) ή ΑΕΛ (υποδέχεται την Ξάνθη) για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη.

Παράλληλα όμως σε περίπτωση ήττας, κινδυνεύουν με το χειρότερο δυνατό σενάριο για εκείνους, να υποβιβαστούν δηλαδή από σήμερα στη Football League.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Φαράντος): Ναμάσκο, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Ουόν, Μεντί, Νιασέ, Καραχάλιος, Καραμπουέ, Σουμπίνιο, Λάτσι, Σίλβα

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Βράνιες, Βινίσιους, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Μπακασέτας, Αραβίδης, Πέκχαρτ

Αναπληρωματικοί για την "Ένωση" οι: Ανέστης, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Αλμέιδα, Αραούχο.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι: Μοσχονάς, Μαχαίρας, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Κουλιμπαλί, Βούρος, Σένκα.

 

 

sportfm

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα