Τελικό σκορ: ΑΕΚ - Κέρκυρα 5 - 0

90'+2': Λήξη του αγώνα.

Ο Βάργκας σεντράρει υποδειγματικά από δεξιά για τον Πέκχαρτ κι εκείνος -με μια ακόμα όμορφη κεφαλιά- στέλνει την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κουτζαβασίλη!

70' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Ο Γκάλο πατάει υπέροχα με το τακουνάκι για τον Γιόχανσον, εκείνος γυρίζει από δεξιά την μπάλα στη μικρή περιοχή και ο Μπακασέτας με προβολή σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα!

54' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

48': Έπειτα από πάσα του Μπακασέτα, ο Γιόχανσον πλασάρει από το ύψος της περιοχής, αλλά ο Κουτζαβασίλης μπλοκάρει την μπάλα.

46': Ξεκίνησε το β' μέρος.

Στις θέσεις των Νίκιτς και Κόντου μπαίνουν οι Ανδρεόπουλος και Γεωργίου.

46' - Αλλαγές για την Κέρκυρα

45': Λήξη του ημιχρόνου.

42':Γκολ για την ΑΕΚ. Ο Ντίντακ έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή της Κέρκυρας και αφού προχώρησε λίγα μέτρα, έπιασε ένα διαγώνιο σουτ που "καρφώθηκε" στην απέναντι γωνία του Κουτζαβασίλη!

Μετά από υποδειγματική σέντρα του Γκάλο από δεξιά, ο Πέκχαρτ πετάχτηκε στην καρδιά της άμυνας και με όμορφη σκαστή κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Κέρκυρας!

39' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

Μετά από υπέροχη ατομική ενέργεια του Βάργκας (που απέφυγε υπέροχα τον Βενέτη και γύρισε την μπάλα στο πέναλτι) ο επερχόμενος Μπακασέτας πλάσαρε όμορφα στη δεξιά γωνία!

23' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ!

10': Δυνατά έχει μπει στο παιχνίδι η ΑΕΚ, που έχει στριμώξει από την αρχή την Κέρκυρα.

5': Ο Μπακασέτας κάνει ένα συρτό σουτ από τον άξονα, αλλά δεν είναι δυνατό και μπλοκάρεται στη δεξιά γωνία από τον Κουτζαβασίλη.

Ο Γκάλο βρήκε χώρο και δοκίμασε ένα ωραίο σουτ -έξω από την περιοχή και δεξιά- αλλά η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι του Κουτζαβασίλη.

2': Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ!

1': Έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Κέρκυρα για την 28η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας...

Έχοντας αντιδράσει υποδειγματικά στην ήττα από τον Παναθηναϊκό κι έχοντας πάρει το ματς-τελικό με τον Πλατανιά, η "Ένωση" θέλει να ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο το τοπίο για την είσοδό της στα πλέι οφ.

Παρόλο λοιπόν που παρατάσσεται σήμερα με αρκετές απουσίες, η ομάδα του Χιμένεθ δεν σκέφτεται τίποτα λιγότερο από τη νίκη, που θα την κρατήσει στην πρώτη πεντάδα και ενδεχομένως θα αυξήσει τη διαφορά από την Ξάνθη (που αγωνίζεται στην Τρίπολη).

Την ίδια ώρα οι φιλοξενούμενοι έχουν καθαρίσει εδώ και καιρό με την παραμονή τους και απλά θέλουν να βελτιώσουν την άσχημη εικόνα του τελευταίου διαστήματος (όπου μετρούν εννιά γκολ παθητικό και κανένα ενεργητικό σε τρία παιχνίδια).

Οι συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Ζαραδούκας, Σιόντης, Ιωάννου, Βενέτης, Νίκιτς, Σπίνουλας, Ζορμπάς, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Επστάιν

Αναπληρωματικοί για τους "Φαίακες" οι: Αραμπατζής, Αντιλέχου, Ανδρεόπουλος, Ζορντάο Ντιόγκο, Γεωργίου, Γκόμες, Ντουαλά.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Ανέστης, Γκάλο, Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ, Γαλανόπουλος, Γιόχανσον, Βάργκας, Πατίτο, Μπακασέτας, Πέκχαρτ

Στον πάγκο για την "Ένωση" οι: Μπάρκας, Βράνιες, Βινίσιους, Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Αραούχο, Αραβίδης.

sportfm

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα