Όλα έτοιμα για το πρώτο Run Greece της χρονιάς στη Λάρισα

Στην πόλη της Λάρισας ανοίγει ο φετινός θεσμός των αγώνων Run Greece 2017. Την Κυριακή (26/3) για πέμπτη διαδοχική χρονιά οι πολίτες της Λάρισας και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και αθλητές από όλη τη χώρα θα κληθούν να αγκαλιάσουν μια μεγάλη γιορτή.

Το Run Greece διοργανώνεται από το ΣΕΓΑΣ και τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και έχει μεγάλο χορηγό την Wind.

Η Λάρισα αγκάλιασε από την αρχή το θεσμό αγώνων, αφού είναι από τις πόλεις με τη μεγαλύτερη συμμετοχή δρομέων και με ιδιαίτερα εντυπωσιακή αύξηση από χρόνο σε χρόνο. Η συμμετοχή του κόσμου θα είναι και φέτος επιβλητική, αφού όι εγγραφές αναμένεται να ξεπεράσουν τις 4.500.

Παράλληλα είναι η πόλη στην οποία έχουν σημειωθεί δύο ρεκόρ Run Greece,  το 2015 από τον Ιάσωνα Ιωαννίδη στα 10χλμ Ανδρών και την Αναστασία Καρακατσάνη στο ίδιο αγώνισμα.

Ο φετινός αγώνας συγκεντρώνει δυνατά ονόματα των μεσαίων αποστάσεων και δημιουργεί τις προυποϋθέσεις για την επίτευξη νέων ρεκόρ. Στα 10χλμ των Ανδρών ξεχωρίζει ο Γιώργος Μίνος, που προέρχεται από τη νίκη στα 3χλμ στον Ηιμαραθώνιο Αθήνας, ενώ θέση εκκίνησης θα πάρει και ο Χρήστος Μπουντούλης. Στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Αναστασία Καρακατσάνη και η Ζωή Ανδρικοπούλου θα έχουν τον πρώτο λόγο.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους και το απαραίτητο υλικό για τον αγώνα από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, το οποίο φιλοξενείται στο Θέατρο Ούηλ (Ανθ. Γαζή 29 & Κουμουνδούρου), σήμερα και αύριο από τις 12.00 έως τις 20.00.

Το πρόγραμμα

10.00 10χλμ.
11.30 Αγώνας παιδιών
11.45 5χλμ.

Runnfun.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα