Ζέκα: Ένιωσα ανατριχίλα στον Εθνικό ύμνο. Βίντεο

Ο Ζέκα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα της Εθνικής Ελλάδος και μετά το τέλος της αναμέτρησης μίλησε για τα συναισθήματα του αλλά και την εικόνα του αγώνα.

Για μια ζωή θα θυμάται το ντεμπούτου του με την Εθνική Ελλάδος ο Ζέκα όπως υποστήριξε μετά το τέλος της αναμέτρησης με το Βέλγιο μιλώντας στην κάμερα του "Cosmote TV".

Ο άσος του Παναθηναϊκού τόνισε ότι ένιωσε ανατριχίλα στην ανάκρουση του εθνικού ύμνου ενώ για το ματς υποστήριξε πως η Ελλάδα άξιζε τη νίκη και έδωσε συγχαρητήρια στους συμπαίκτες του.

Αρχικά τόνισε:

"Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, Ήταν κάτι τρομερό για μένα σήμερα να παίξω το πρώτο παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδος και αυτό είναι κάτι πολύ ωραίο".

Θα το θυμάσαι όλη σου τη ζωή;

"Ναι για πάντα γιατί όπως είπα είναι κάτι τρομερό".

Πως ένιωσε στην ανάκρουση του Εθνικού ύμνου;

"Ήταν πολύ όμορφο, είχα τους συμπαίκτες μου δίπλα μου και τραγουδούσα μαζί τους και ένιωσα ανατριχίλα και τώρα είναι δύσκολο να μιλήσω".

Πως είδες το παιχνίδι;

"Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. "Ήρθαμε εδώ να πάρουμε τη νίκη αλλά αν δεν μπορούσαμε τουλάχιστον την ισοπαλία, το καταφέραμε. Με λίγο τύχη μπορούσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, πήραμε έναν και τώρα πάμε στην Βοσνία για το αποτέλεσμα".

Παίζατε και με παίκτη λιγότερο, εσύ μπήκες αλλαγή;

"Ήταν δύσκολο όταν μπεις αλλαγή σε ένα παιχνίδι με τέτοιο ρυθμό και βασικά ήταν δύσκολο να παίξουμε τόση ώρα με παίκτη λιγότερο. Τα παιδιά έπαιξαν πάρα πολύ καλά. Για τέσσερα λεπτά δεν μπορέσαμε να πάρουμε τη νίκη αλλά αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους".

Τι σου είπαν οι συμπαίκτες σου πριν και μετά το ματς;

"Δεν μου είπαν τίποτα με άφησαν ελεύθερο να χαλαρώσω. Μετά μου είπαν συγχαρητήρια για το ντεμπούτο και πανηγυρίσαμε όλοι μαζί γιατί ήταν καλό το αποτέλεσμα".

Τι θες να πεις στους Έλληνες;

"Αυτό που μπορώ να πω είναι ευχαριστώ σε όλους που ήταν και εδώ και στην Ελλάδα αλλά και σε όλο τον κόσμο γιατί ως γνωστόν Έλληνες υπάρχουν σε όλο τον κόσμο και να τους πω ότι θα τα δώσω όλα για τη φανέλα".

ΣΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ: "ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ"

Από την πλευρά του ο Κώστας Σταφυλλίδης μετά το τέλος του αγώνα είπε:

"Δεν έχει σημασία αν θα είμαστε πρώτοι ή δεύτεροι, αλλά να περάσουμε. Θα τα δώσουμε όλα και στόχος είναι να προκριθούμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε να μας υποστηρίξει. Το αποτέλεσμα θα κρίνει εκείνος αν είναι μεγάλο ή όχι.

Δεν ξέρω αν άλλαξε κάτι με τον προπονητή, αλλά μπορώ να πω ότι είμαστε συγκεντρωμένοι. Είμαστε μια παρέα και αυτό βγαίνει στο γήπεδο. Παιχνίδι με το παιχνίδι βελτιωνόμαστε και αυτό φάνηκε και σήμερα με το Βέλγιο"
sport24

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα