Ανετη νίκη για ΑΕΚ: 4 - 0 τον Λεβαδειακό. Δείτε όλα τα γκολ του αγώνα

Με 4αρα στο ΟΑΚΑ η ΑΕΚ επικράτησε επί του Λεβαδειακού φτάνοντας στις πέντε νίκες και σκαρφαλωνοντας προσωρινά στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς. Η ομάδα του Ζοσέ Μοράις ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, εκμεταλλεύτηκε την αποβολή του Ναμάσχο στο 17’ και έφτασε άνετα στη νίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» ξεκίνησαν πολύ δυνατά το παιχνίδι, θέλοντας να επιβάλλουν το ρυθμό τους από την αρχή. Ο Λεβαδειακός με αμυντικούς προσανατολισμούς, ήθελε να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Η πρώτη καλή στιγμή για την ΑΕΚ έγινε στο 12’ , όταν ο νεαρός Γαλανόπουλος έκανε ωραίο σουτ και ο Ναμάσκο απομάκρυνε με δυσκολία.

Πέντε λεπτά αργότερα, ήρθε η φάση που στιγμάτισε τον αγώνα. Ο Πέκχαρτ εκμεταλλεύτηκε το λάθος γύρισμα του Μεντί, πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα και ο τερματοφύλακας του Λεβαδειακού τον ανέτρεψε εκτός περιοχής, αντικρίζοντας την κόκκινη κάρτα.

Από κείνο το σημείο και μετά, η ΑΕΚ αύξησε την πίεση της μπροστά από την εστία του Μοσχονά και στο 28΄ο Σιμόες συνεργάστηκε ωραία με τον Πατίτο, ο Πορτογάλος ξαναπήρε την μπάλα και με εντυπωσιακό τακουνάκι έκανε το 1-0.

Στο 36΄η Ένωση θα μπορούσε να διπλασιάσει τα τέρματά της, αλλά ο Πατίτο αστόχησε από καλή θέση.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ζοσέ Μοράις  τελείωσε ουσιαστικά τον αγώνα στο 50ο λεπτό, όταν ο Γκάλο βρήκε τον Πέκχαρτ και αυτός από κοντά έγραψε το 2-0.

Η Ένωση χωρίς άγχος πλέον, κυκλοφορούσε καλύτερα την μπάλα και στο 59’ ο Πέκχαρτ λίγο έλειψε να βάλει το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο παιχνίδι, αλλά αστόχησε από καλή θέση.

Στο 67’ ήρθε το τρίτο γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Αραβίδη να σεντράρει, τον  Μοσχονά να διώχνει ενστικτωδώς και ο Γαλανόπουλος να γράφει το 3-0.

Με το παιχνίδι να έχει κριθεί, οι δύο ομάδες κατέβασαν ρυθμό, με τον Μοράις να φρεσκάρει την ομάδα και τους Αλμέιδα και Τσέλιο να περνάνε στο παιχνίδι.

Στο 84’ ο Πατίτο με περιπετειώδη τρόπο έκανε το 4-0, με τον Αργεντνό να παίρνει το ριμπουντ από την κεφαλιά -δοκάρι του Αλμέιδα.
ΑΕΚ - Λεβαδειακός 4-0
ΣΚΟΡΕΡΣ: 28΄Σιμόες, 50’ Πέκχαρτ, 67' Γαλανόπουλος, 84' Πατίτο

ΔΟΚΑΡΙ: -

ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ: -

ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: - 5’ Μεντί, 45’Μάντζιος, 58’ Μιλιάζες

ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: 17’ Ναμάσχο

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Μπλάνας (Μεσσηνίας)

ΑΕΚ (Μοράις): Μπάρκας, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες 80’Τσέλιος), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Πατίτο, Αραβίδης (84’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ (74΄Αλμέιδα)

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ(Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Μουλόπουλος (33’ Τόπι), Ουόν, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Καλτσάς, Μεντί (20΄Μοσχονάς), Τόνι Σίλβα (76’ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Γιακουμάκης, Μάντζιος
sentragoal

Δείτε το live του αγώνα

Δειτε ολα τα γκολ

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα