Ολυμπιακός: Συσπείρωση και πίστη δικαίωσης

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1331 άτομα
Ολυμπιακός: Συσπείρωση και πίστη δικαίωσης

Πίστη ότι η εισαγγελική εισήγηση Δασκαλόπουλου σε βάρος του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν πρόκειται να γίνει δεκτή από το Συμβούλιο Εφετών υπάρχει στον Ολυμπιακό, ενώ όλα τα στοιχεία που υπάρχουν στην πρόταση και αφορούν στο θέμα της παραβίασης των όρων ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο αντιμετωπίζονται από τους ερυθρόλευκους με τον σχολιασμό της προκατάληψης. Υποστηρίζεται ότι στην πραγματικότητα ουδέποτε ο κ. Μαρινάκης αγνόησε τη συγκεκριμένη απαγόρευση, κάτι που ήταν σαφές σε όλες τις δημόσιες εκδηλώσεις της ΠΑΕ, όπως οι παρουσιάσεις προπονητών, ποδοσφαιριστών κλπ.

«Δεν υπάρχει κανένα Συμβούλιο Εφετών που θα δεχόταν μία τέτοια πρόταση», σχολίασε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάρισα και έμπειρος δικηγόρος Αλέξης Κούγιας.Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι συσπειρωμένος γύρω από την ομάδα και τον ιδιοκτήτη της, κάτι που αναμένεται να φανεί εξ αρχής από το ματς της Κυριακής με την Βέροια για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τα εισιτήρια να παρουσιάζουν ήδη ζήτηση. Τα σχετικά μηνύματα έχουν περάσει και στην ομάδα, με τους ποδοσφαιριστές να είναι έτοιμοι για δυναμικό ξεκίνημα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Υπάρχουν σενάρια περί παραίτησης του κ. Μαρινάκη από την προεδρία, αλλά εν επιβεβαιώνονται. Τέτοιου είδους σενάρια είχαν διαρρεύσει και παλιότερα, δίχως να δικαιωθούν στην πράξη από τη στιγμή μάλιστα που και οι ίδιοι οι δικαστές είχαν αποφανθεί ότι δεν υπήρχε λόγος. Ουδεμία ανησυχία υπάρχει στον Ολυμπιακό για όσα επίσης λέγονται περί κινδύνου του συλλόγου από τις εγχώριες και διεθνείς δικαστικές ποδοσφαιρικές επιτροπές.

Η ομάδα προετοιμάζεται για τα παιχνίδια με Βέροια και Γιουνγκ Μπόις, με μοναδικό απόντα από το κανονικό πρόγραμμα τον Ελαμπντελαουί που κι αυτός πολύ σύντομα θα είναι απολύτως έτοιμος. Σήμερα επιστρέφουν όλοι οι διεθνείς ενώ θα ενσωματωθεί για πρώτη φορά στην ομάδα ο Γκονσάλο Πασιέντσια που χτες αγωνίστηκε αλλαγή στο ματς Ελπίδων Πορτογαλίας-Ελλάδας (1-0)

Διαβάστε ακόμα: Φενέρμπαχτσε: Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 2,5 ετών ο πρόεδρος Σαντετίν Σαράν για παράνομο στοιχηματισμό

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα