Δήμαρχος Δράμας: Διευκρινίσεις για το προπονητήριο της Κορακάκη

Η είδηση της κατεδάφισης του πρόχειρου παραπήγματος στην περιοχή της Δράμας, που επί τόσα χρόνια χρησίμευε ως το προπονητήριο της Άννας Κορακάκη, προκάλεσε αίσθηση.

Κυρίως διότι αυτή έγινε την επομένη του θριάμβου της 20χρονης πρωταθλήτριας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Οι εντυπώσεις που προκλήθηκαν ήταν αλγεινές, ωστόσο ο δήμαρχος της Δράμας έσπευσε να δώσει διευκρινίσεις.

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τους Μάνο Νιφλή-Ελισάβετ Σαλαμάρα ο Χριστόδουλος Μαμσάκος υποστήριξε: «Με αυτό που κάναμε ξηλώσαμε την αδιαφορία της Πολιτείας. Δεν είναι δυνατόν μια πρωταθλήτρια με τις περγαμηνές της Άννας Κορακάκη να προπονείται σε έναν τέτοιο χώρο. Εμείς ως δημοτικό συμβούλιο είχαμε πάρει μια απόφαση πριν από αρκετό καιρό και δρομολογήσαμε την παραγγελία ενός κοντέινερ για τη δημιουργία ενός σύγχρονου σκοπευτηρίου στον ίδιο χώρο. Και αυτή την απόφαση υλοποιήσαμε. Πράγμα που γνώριζε και ο πατέρας της Άννας».

Στην ερώτηση γιατί να γίνει η κατεδάφιση τώρα, αμέσως μετά το θρίαμβο της Κορακάκη, ο κ. Μαμσάκος υποστήριξε πως οι διαδικασίες είναι χρονοβόρες, αφού απαιτείται η διενέργεια διαγωνισμού, και είχαν δρομολογηθεί εδώ και καιρό. Απλώς έτυχε να γίνουν τώρα αυτές οι ενέργειες. Αποκάλυψε επίσης την πρόθεσή του... «να ζητήσουμε από τη σκοπευτική ομοσπονδία τη δημιουργία στη Δράμα ενός πανελλαδικού κέντρου για τη σκοποβολή, ώστε να προσελκύσουμε κι άλλα παιδιά στο άθλημα και να συμβάλλουμε στην ανάπτυξή του».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα