Τι είπε ο Ομπράντοβιτς για τον Ιτούδη και τη διαιτησία

Στις δηλώσεις του ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς άρχισε με τα συγχαρητήρια στους αντιπάλους. Τον μικρό του αδερφό, Δημήτρη Ιτούδη-έτσι τον αποκάλεσε-τον Πιστιόλη, τον Μίντλετον και τους υπόλοιπους της ΤΣΣΚΑ. Και συνέχισε με παράπονα για τους διαιτητές. Πράγμα που πιθανώς εξηγεί και τα νεύρα του όταν πήγε να τον αγκαλιάσει ο Ιτούδης αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο Ομπράντοβιτς δεν έχει συνηθίσει να χάνει σε φάιναλ φορ. Αυτή ήταν μόλις η πρώτη ήττα του σε τελικό Ευρωλίγκας!

«Πρώτα θέλω να συγχαρώ την ΤΣΣΚΑ για τον 7ο τίτλο τους», ήταν τα πρώτα λόγια του Σέρβου που συμπλήρωσε: «Επίσης θέλω να δώσω τα εύσημα στον μικρό μου αδερφό, τον Δημήτρη Ιτούδη, για τον πρώτο τίτλο του. Επίσης συγχαρητήρια σε δύο μέλη του προπονητικού τιμ, τον Ανδρέα (Πιστιόλη) και τον Ντάριλ Μίντλετον που τον είχα παίκτη. Το παιχνίδι είχε δύο πρόσωπα. Στο πρώτο επιβλήθηκαν με την ποιότητα τους. Σκόραραν πολλούς εύκολους πόντους από συστήματα που δεν ήμασταν έτοιμοι. Είχαμε σχεδιάσει κάποια πραάγματα, αλλά πήραν πλεονέκτημα. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι θέλουμε να δείξουμε τον χαρακτήρα που έχουμε δείξει όλη τη σεζόν. Είμαι πολυ περήφανος. Παίξαμε πολύ καλά στη διοργάνωση, βρεθήκαμε κοντά στο να κερδίσουμε. Και ο Δημήτρης άξιζε να κερδίσει».

Με αφορμή ερώτηση για το αν η ομάδα του άξιζε να κερδίσει, ο Ζοτς ξεπσάθωσε: «Άλλοι δεν πίστευαν ότι αξίζαμε. Αυτό πιστεύουν κάποιοι. Στα αποδυτήρια είδα την τελευταία φάση. Πριν το σουτ του Ντε Κολό, που είναι σπουδαίος παίκτης, έκανε βήματα. Είναι οι κανονισμοί αυτοί και έπρεπε να σφυριχθεί. Μετά ακολούθησαν άλλα σφυρίγματα ή μη σφυρίγματα, που θέλω να τα μελετήσω. Είναι δύσκολο να καταλάβω πως στην παράταση η μια ομάδα σούταρε 10 βολές και η άλλη καμία.

Τέλος πάντων χάρις στους φιλάθλους μας γυρίσαμε το παχνίδι. Τους ευχαριστούμε. Μακάρι να είμαστε όλοι μαζί του χρόνου και να κάνουμε ξανά μια καλή χρονιά. Τώρα σκεφτόμαστε το τούρκικο πρωτάθλημα, που είναι ένας σημαντικός τίτλος. Η εμπειρία πρέπει να μας βοηθήσει στο μέλλον».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα