Σε ματς χωρίς φάσεις και χωρίς ρυθμό ο Ηρακλής με τον Παναιτωλικό έμειναν στο 0-0
Α' Ημίχρονο: Χαμηλός ρυθμός, χωρίς φάσεις το ματς στο πρώτο μέρος. Ράθυμες παρουσιάστηκαν και οι δύο ομάδες. Ένα σουτ του Τσιλιανίδη που κόντραρε και δεν απέιλησε και η ωραία ενέργεια του Μοντέιρο που έδιωξε ο Ρουμπουλάκου σε κόρνερ ήταν ολες κι όλες οι φάσεις του του πρώτου μέρους.
Β' Ημίχρονο: Ο Ηρακλής μπήκε πιο δυνατά στο δεύτερο μέρος, όμως ο Πανιωτλικός ήταν αυτός που είχε τις τελικές. Δύο σουτ του Ουάρντα μέσα σε ένα λεπτό (55'-56') πέρασαν εκτός εστίας. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Πορτουλίδη στο 60'. Στο 78' ο Περόνε έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του αγώνα με το σουτ από πλεονεκτική θέση να περνάει άουτ.
Που κρίθηκε: Για το Χ έπαιξαν και οι δύο και ισοπαλία ήρθε. Λίγα πράγματα και από τις δύο ομάδες, σε ματς που δεν είχε φάσεις, δεν είχε ρυθμό και μοιραία σφραγίστηκε από τη λευκή ισοπαλία.
Παίκτης από χρυσάφι: Δύσκολη επιλογή. Το ματς δεν είχε τέτοιον.
Η σφυρίχτρα: Απαρατήρητη πέρασε η διαιτησία, χωρίς να υπάρξει η μεγάλη φάση.
Διαβάστε ακόμα: Γιάννης Βαρδινογιάννης: «Να πορευτούμε ενωμένοι στον Βοτανικό, στηρίζω τον Αλαφούζο»



