Κόλλησαν στο 0 - 0 Βέροια και Λεβαδειακός

"Κόλλησαν" στο 0-0 Βέροια και Λεβαδειακός με την "Βασίλισσα του Βορρά" να μην νιώθει και τόσο... ασφαλής αναφορικά με την παραμονή της στα "σαλόνια" μετά και από το νίκη του Πανθρακικού. Από ένα δοκάρι οι δύο ομάδες, στους 25 βαθμούς η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, στην 7η θέση με 32 βαθμούς οι Βοιωτοί.

Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο πρώτο μέρος της αναμέτρησης για την 25η αγωνιστική της Super League. Η ομάδα της Βέροιας πήρε από νωρίς τα ηνία του αγώνα και μέχρι τη συμπλήρωση 20 λεπτών απείλησε δις με Μπεν και Μερεμπασβίλι.

Όμως, στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό και στο 22' έχασαν τεράστια ευκαιρία με τον Μαγέφσκι, ο οποίος έκανε εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι. Η "Βασίλισσα" πίεσε για το γκολ, με τον Δημήτρη Ανάκογλου να είναι ο κύριος εκφραστής των επιθέσεών της. Στο 39' απείλησε με τον Άρτσε και στο 45' με τον Μαγέφσκι όμως, στην επόμενη φάση λίγο έλειψε να δεχτεί γκολ όταν ο Μπεν έχασε μεγάλη ευκαιρία.

Η Βέροια συνέχισε στο ίδιο τέμπο και στο δεύτερο μέρος. Ο Ναζλίδης δεν κατάφερε να χριστεί σκόρερ στο 52' και στο 66' ο Λεβαδειακός απάντησε στο δοκάρι των γηπεδούχων με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μερεμπασβίλι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν ιδιαίτερα απειλητικοί στην κόντρα και στο 78' ο Παππάς βρέθηκε τετ α τετ με τον Καντιμοίρη όμως, ο τερματοφύλακας της Βέροιας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση.Στα λεπτά που ακολούθησαν μέχρι το φινάλε του ματς δεν καταγράφηκε άλλη φάση με τις δύο ομάδες να δείχνουν πως συμβιβάζονται με τον βαθμό της ισοπαλίας αφού οι άμυνές τους "έδεσαν" και οι επιθετικές δραστηριότητες περιορίστηκαν.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Βέροια (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Καντιμοίρης, Μαλόν (86’ Νέτο), Πούγγουρας, Ραούλ Μπράβο, Γιαννούλης, Σιόντης, Άρτσε (79’ Καϊκούτ), Γιουσούφ, Μαγέφσκι, Ανάκογλου, Ναζλίδης.Στον πάγκο: Βασιλειάδης, Μαραγκός, Μάνος, Αμπντούν, Εντζεγκέλε.

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μανωλάς, Μαχαμάτ, Μίνγκας, Γιάχιτς, Στάθης, Γιακουμάκης, Μπεν (46’ Ατζαγκούν) (67’ Παππάς), Μερεμπασβίλι, Μεντί, Τόπι (84’ Τσουρίκοφ).Στον πάγκο: Τσιντώτας, Μάγκας, Μπελγκαζουανί, Μάντζιος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα