Σαββίδης: Δεν θα κατέβουμε στη ρεβάνς

Οργή Σαββίδη για ό,τι συνέβη στην Τούμπα. Τα έβαλε με τη διαιτησία και δήλωσε έτοιμος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να αλλάξει η υφιστάμενη κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε...

"Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη μπροστά σε όλους. Δεν βλέπουμε καμία κίνηση προς τα μπρος και όλα αυτά οδηγούν σε αυτά τα απαράδεκτα πράγματα που βλέπουμε σήμερα. Εγώ είπα μια φράση που δεν την κατάλαβαν...Εγώ δηλώνω τώρα ότι δεν είμαι τέτοιος, όπως νομίζουν πάρα πολλοί. Εγώ ζητώ να απομακρυνθούν αμέσως οι διαιτητές που λερώνουν τον χώρο. Ζητώ ο διαιτητής να παραιτηθεί.

Μεταφέρω τους χαιρετισμούς μου στο Λονδίνο, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται εκεί ο κ. Μαρινάκης. Ή θα διορθώσει τα πράγματα ή να φύγει από το ποδόσφαιρο...

Η θα επαναληφθεί το σημερινό παιχνίδι με διεθνή διαιτητή ή δεν θα κατέβουμε να παίξουμε το δεύτερο παιχνίδι. Προειδοποιώ προέδρους και διαιτητές. Μην παίζετε με την φωτιά. Αν έχετε προβλήματα με την συνείδηση σας και τον νόμο να κάνετε στην άκρη. Ενεργούν με βάση τα ποινικά τους αδικήματα και τα βγάζουν στον αγωνιστικό χώρο και οδηγούν σε καταστροφικές απώλειες, ανάμεσα τους και οικονομικές.

Δεν ξέρω το ύψος της ζημιάς που έχει προκληθεί από οπαδούς που προκλήθηκαν και ποιος θα πληρώσει. Πόσο θα υπομένουμε όλα αυτά; Πώς είναι δυνατόν σε ένα γεμάτο γήπεδο με 30.000 κόσμο, ο διαιτητής να νομίζει ότι αυτός είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος και να κάνει ότι γουστάρει; Αυτοί οι άνθρωποι δεν φοβούνται ούτε τον Θεό ούτε τον διάβολο!

Για πρώτη φορά στην ζωή μου παρακολουθώ όλα αυτά κι άρχισα να ντρέπομαι που έχω σχέση με το ελληνικό ποδόσφαιρο! Ντρέπομαι που συνδέω τον εαυτό μου με το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τα λέω αυτά για να τα ακούσει η Αθήνα. Δεν επιτρέπεται να υπάρχει ποδόσφαιρο μόνο στην Αθήνα. Δεν είναι η Αθήνα, όλη η Ελλάδα. Δεν γίνεται να πετάνε μόνο τα αποφάγια στους υπόλοιπους!

Αν έχετε την ικανότητα να αντιπαρατεθείτε στο αγωνιστικό μέρος πάρε την απόφαση από εδώ και εξής όλα τα ντέρμπι να τα σφυρίζουν διεθνείς ξένοι διαιτητές. Κι αν η ομοσπονδία πει ότι δεν έχει χρήματα γι αυτό, τότε η ΠΑΕ ΠΑΟ αναλαμβάνει όλα τα έξοδα!

Εμείς δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να συνεχίσουμε να κοροϊδεύουμε τους φιλάθλους. Δεν δικαιολογώ τους οπαδούς, αλλά είμαστε άνδρες και κάτι πρέπει να μας φύγει. Γι’ αυτό θεωρώ ότι η Πολιτεία πρέπει να κάνει ανάλυση για το τι έγινε. Από την άποψη της προβοκάτσιας και της πρόκλησης βίας και να ασκήσει ποινή κατά των διαιτητών που συνειδητοποιημένα προκαλούν την βία.

Ζητώ συγνώμη από τους φιλάθλους που θέλουν ένα καθαρό πρωτάθλημα, αλλά οι λεγόμενοι διαιτητές, πολύ σπάνια κάθονται μπροστά στον καθρέφτη να ακούσουν τη συνείδησή τους. Η στάση του ΠΑΟΚ θα μείνει η ίδια, ακόμα κι αν μας βγάλουν από το πρωτάθλημα. Χαιρετίσματα ξανά σε όσους καταστρέφουν το ποδόσφαιρο.

Ο ΠΑΟΚ ακόμα και αν μείνει μόνος θα συνεχίσει να κάνει ενέργειες για την διάλυση του κατεστημένου στο ποδόσφαιρο. Δεν θα περιμένουμε τον Οκτώβριο. Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ θα είναι από την Θεσσαλονίκη. Ζητώ συγγνώμη απ΄ όλους".

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα