Νίκη της Καλλονής ενάντια στον Πλατανιά

Την 3η της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ουραγός Καλλονή με 2-1 επί του Πλατανιά στο παιχνίδι με το οποίο άνοιξε η «αυλαία» της 24ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Μάρκοβιτς στο 20΄ και ο Ελακόπουλος στο 56΄ ήταν οι σκόρερ των γηπεδούχων, ενώ για τους Κρήτες μείωσε στο 71΄ ο Ανγκούλο.

Ο αγώνας έληξε 2-1. Με νίκη της Καλλονής ενάντια στον Πλατανιά.

Ένταση στον αγώνα, σε ένα παιχνίδι που όμως ήταν πολύ ήσυχο και με όμορφο ποδόσφαιρο.

Στο 72' Μεγάλη φάση για την Καλλονή. Ο Μάρκοβιτς εντελώς μόνος του στο τετ α τετ όμως ο Σωτηρίου αγγίζει όσο χρειάζεται και η μπάλα περνάει κόρνερ. Ο Τσαμπούρης ήταν ελεύθερος δίπλα του αλλά ο Μάρκοβιτς προτίμησε να τελειώσει μόνος. Έντονες διαμαρτυρίες του Τσαμπούρη προς τον συμπαίκτη του.

Στο 71' Γκολ για τον Πλατανιά

Στο 56' Γκολ για την Καλλονη

Τέλος ημιχρόνου

Νέα ευκαιρία για την Καλλονή στο 22' με τον Τσαμπούρη να σουτάρει έξω από την περιοχή και ο Σωτηρίου να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 20' 1-0 για την Καλλονή.

Στο 4ο λεπτό, καλή στιγμή για τον Πλατανιά με τον Γουνδουλάκη να βρίσκει μέσα στην περιοχή τον Ανγκούλο, αυτός προσπάθησε να κοντρολάρει αλλά του πήρε τη μπάλα την τελευταία στιγμή ο Δαύκου.

Για την 24η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος της Super League, η ουραγός στη βαθμολογία Καλλονή υποδέχεται τον Πλατανιά.

Οι συνθέσεις των ομάδων.

Καλλονή: Δαύκου, Σπυρόπουλος, Μίκιτς, Αναστασιάδης, Γκόλιας, Μπλάζιτς, Τσαμπούρης, Γεωργίου, Μανούσος, Φαβάλι, Μάρκοβιτς.

Πλατανιάς: Ολιμπά, Αποστολόπουλος, Ιτούα, Δημήτρης, Σκαρντοβέλι, Γκνιάτιτς, Γουνδουλάκης, Μουνάφο, Ντίνας, Ράμος, Ανγκούλο.

Στον πάγκο για τους γηπεδούχους οι Μάλλης, Γιορέντε, Ξυδάς, Χατζηδημητρίου, Κάρλσον, Ελλακόπουλος και Νομπρέγκα.

Στον πάγκο για τον Πλατανιά οι Κοκκάλας, Στανισάβλιεβιτς, Μιλούνοβιτς, Πάγκαλος, Τσουράκης, Τσιμόντζι και Βαλεριάνος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα