Για την ώρα μένει ο Τούντορ στον ΠΑΟΚ

Ανατροπή στο θέμα Τούντορ στον ΠΑΟΚ, αφού ο Κροάτης τελικά παραμένει στον πάγκο του δικέφαλου του Βορρά...

Μετά την ήττα από τον Ηρακλή στην Τούμπα και όλα όσα επακολούθησαν με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ να στήνουν λαϊκά δικαστήρια έξω από τα αποδυτήρια της ομάδας, κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία πως ο Ιγκόρ Τούντορ θα αποτελέσει παρελθόν.

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ είχε συνάντηση με τον Τούντορ στην Τούμπα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα. Ο Σαββίδης ζήτησε εξηγήσεις και τελικά φαίνεται πως αποφάσισε να δώσει την ευκαιρία στον τεχνικό του ΠΑΟΚ να συνεχίσει την δουλειά του.

Ο Τούντορ ωστόσο θα κρίνεται καθώς... για την ώρα μένει στην ομάδα.Ο Τούντορ δεν βρέθηκε στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα, καθώς σε αυτή βρέθηκε ο βοηθός του Ιβάν Λέκο. Ο Σαββίδης δίνει ακόμα μια ευκαιρία στον Κροάτη όμως το κλίμα στην Θεσσαλονίκη για αυτόν είναι βαρύ.

Η ατάκα Σαββίδη σε οπαδούς

«Αν θεωρείται ότι το πρόβλημα είμαι εγώ, φεύγω αύριο το πρωί».

Αυτή ήταν η ατάκα του μεγαλομετόχου του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη σύμφωνα με ρεπορτάζ της ΕΡΤ 1 κατά την αποχώρηση του από το γήπεδο της Τούμπας, όταν πολιορκήθηκε από εκατοντάδες οπαδούς του «δικέφαλου» και ενώ είχε προηγηθεί συνάντηση με τους Τούντορ-Άρνεσεν μετά την ήττα από τον Ηρακλή.

Στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας περίμεναν οργανωμένοι οπαδοί και συνδεσμίτες και με το που βγήκε ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου του Βορρά» ακολούθησε διάλογος με αρκετά νεύρα και φωνές. Και κάπου μεταξύ των φωνών ακούστηκε αυτή η ατάκα από τον ομογενή επιχειρηματία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα