Ο Λεβαδειακός δεν κατάφερε να απειλήσει και μοιραία ηττήθηκε

Ανώτεροι οι γηπεδούχοι σε όλη την διάρκεια του ματς, απώλεσαν πολλές ευκαιρίες, έχοντας στριμώξει για μία ώρα παιχνιδιού στα σκοινιά τον Λεβαδειακό. Τον γόρδιο δεσμό του σκοραρίσματος έλυσε ο Αργεντινός, Φαμπιάν Μουνιός ύστερα από ασίστ του Παπάζογλου (1-0 62'). Στις καθυστερήσεις ο πρωην παίκτης της Άρσεναλ Σαραντί σημείωσε και δεύτερο γκολ, καθώς δεν κατάφερε να απειλήσει ο Λεβαδειακός και μοιραία ηττήθηκε.

Α' Ημίχρονο:

Γρήγορο ρυθμό απέκτησε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου μέρους. Διάθεση έδειξαν και οι δύο ομάδες. Ο Παναιτωλικός με την μπάλα στα πόδια την περισσότερη ώρα και ο Λεβαδειακός στην κόντρα. Οι γήπεδούχοι έπαιξαν καλύτερα, είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες προϊόν κυρίως της αστάθειας και των πολλών λαθών στην άμυνα του Λεβαδειακού. Ο Ουάρντα στο 17' έστειλε την μπάλα άουτ με το κεφάλι, από τη σέντρα του Μύγα, ενώ στο 21'  Καπέλ μετά από προσωπική ενέργεια πλάσαρε για να διώξει με ταπόδια ο Βερέμκο. Ο τερματοφύλακας των Βοιωτών έδιωξε με υπερένταση και το φάουλ του Πάουλο. Στο 30' απείλησαν για πρώτη φορά οι φιλοκενούμενοι με το σουτ του Αντζαγκούν που έδιωξε ο Κυριακίδης. Στο 37 καταγράφηκε η τελευταία αξιόλογη ευκαιρία του Παναιτωλικού στο πρώτο μέρος με τον Πάουλο να σουτάρει εκτός εστίας από πολύ πλεονεκτική θέση.

Β' Ημίχρονο:

Λιγότερες φάσεις στο δεύτερο μέρος και περισσότερη ουσία για τους γηπδούχους. Ο Μαντζουράκης έδωσε την ευκαιρία στον Αργεντινό, Μουνιός να κάνει το ντεμπούτο του με την έναρξη του δεύτερου μέρους κι αυτός τον δικαίωσε. Πήρε την ασίστ του Παπάζογλου στο 62' και πλάσαρε σωστά τον Κυριακίδη για το 1-0. Ο Παναιτωλικός συνέχισε να είναι πιο απειλητικός και να ψάχνει το τέρμα που θα καθάριζε το ματς. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν σωστή τελική πάσα στις επιθετικές τους απόπειρες, ενω οι αμυντικοί του Παναιτωλικού έβγαζαν εύκολα οφ σάιντ τον Μάντζιο. Στο τέλος του ματς η αντεπίθεση που έβγαλε ο Καπέλ έχρισε και πάλι σκόρερ τον Μουνιός μετά από την αποτυχημένη προσπάθεια του Παπάζογλου να νικήσει τον Βερέμκο (90+3') Στην τελική ευθεία του παιχνιδιού ο Παναιτωλικός έλεγξε εύκολα για να πανηγυρίσει ένα σημαντικό τρίποντο.

Που κρίθηκε:

Στο γεγονός ότι ο Λεβαδειακός δεν μπόρεσε να γίνει απειλητικός και να αγχώσει τους γηπεδούχους. Ήταν θέμα χρόνου να σκοράρουν, καθώς έδειξαν να θέλουν περισσότερο το ματς.

Παίκτης από χρυσάφι:

Ο 24χρονος Αργεντινός, Φαμπιάν Μουνιός έφτασε στο Αγρίνιο στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για να καλύψει το κενό του Βιγιαφάνιες. Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ Σαραντί, εκτέλεσε τον Λεβαδειακό δύο φορές απόψε και χάρισε στην ομάδα του Μαντζουράκη το τρίποντο.

Η σφυρίχτρα:

Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Λαμπρόπουλου, σωστός και στον πειθαρχικό έλεγχο όποτε χρειάστηκε.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός (Γιάννης Ματζουράκης): Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Παπάζογλου, Κέβιν, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κάπελ, Αλεξίεβιτς (46’ Μουνιός), Ουάρντα, Μαρκόφσκι (72’ Φερέιρα)

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Βερέμκο, Τριποτσέρης, Γιάχιτς, Μεντί, Μουλόπουλος, Μαχαίρας, Μερεμπασβίλι (74’ Μίνγκας), Μαχαμάτ, Μάντζιος, Ατζαγκούν, Μπεν.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα