Αγγελόπουλος: Ευτύχημα που είμαστε στον Ολυμπιακό

Μετά τη λήξη του ντέρμπι και την μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν στην κάμερα του ΟΤΕ TV , τόσο για την επένδυση που κάνουν στην ομάδα φέτος οι ίδιοι, όσο και στον τρόπο που αντέδρασε μετά τις ήττες στην Ευρωλίγκα. Για τις αλλαγές στην ομάδα σχολίασαν εύγλωττα ότι είναι ευτύχημα που είναι στην ομάδα και έτσι δίνεται η δυνατότητα συζήτησης για αλλαγές παικτών:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Στην Ευρωλίγκα είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα με τη σημερινή νίκη κτίζεις ψυχολογία για την Μαδρίτη. Δεν έχει κριθεί ακόμα 100% το πλεονέκτημα στο πρωτάθλημα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Για τις αλλαγές στην ομάδα: «Ευτύχημα είναι που κι εγώ και ο αδερφός μου είμαστε τον Ολυμπιακό και μπορούμε να συζητάμε για αλλαγές παικτών. Ο σημερινός μεγάλος μας αντίπαλος έχει μείνει στους 5 ξένους και δεν πάει παραπάνω. Κάναμε ένα σχεδιασμό και μετά από την αποχώρηση του Σον Τζέιμς αυτοί που μείναμε συνεχίζουμε και στην Ευρλωλίγκα και στο πρωτάθλημα.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δεν υπάρχει ενδεχόμενο αντικατάστασης του Τζέιμς. Ότι ήταν να γίνει έγινε. Η ομάδα παίζει πολύ καλά. Η διαφορά με τον Παναθηναϊκό δεν είναι στους 30 πόντους αλλά δείξαμε πως είμαστε καλύτεροι. Παλιά παίρναμε ψυχολογία από την Ευρωλίγκα και επιστρέφαμε στην Ελλάδα και φέτος γίνεται το αντίθετο».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Παιχνίδι με παιχνίδι στο πρωτάθλημα αρχής γενομένης από την Κυριακή που θα μπει και ο Παπανικολαόυ και στην Ευρωλίγκα που είμαστε στον πιο δύσκολο όμιλο από συστάσεως Ευρωλίγκας συνεχίζουμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο για την παρουσία του απόψε και βήμα - βήμα θα πάμε ψηλά».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα