Μοιρασιά στο Περιστέρι

Ατρόμητος και Πλατανιάς έμειναν στο 0-0 στην δεύτερη συνάντηση τους μέσα σε ελάχιστες ημέρες, αφού είναι κοντραριστεί για το Κύπελλο Ελλάδας (με το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο). Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να είναι κάπως καλύτερος στο πρώτο και τον Πλατανιά στο δεύτερο. Ο Γιώργος Παράσχος στην πρώτη του επιστροφή μετά την δεύτερη απομάκρυνση του από τον πάγκο του Ατρόμητου, ήθελε τη νίκη αλλά δεν τα κατάφερε.  Οι γηπεδούχοι από την άλλη μεριά χρειάζονταν το τρίποντο προκειμένου να προσπεράσουν τους Κρητικούς στην βαθμολογία και να κοιτάξουν με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον και τον στόχο που δεν είναι άλλος από την 5άδα.  Από ένα δοκάρι είχαν οι δύο ομάδες. Κακό το πρώτο μέρος, καλό το δεύτερο ημίχρονο.

A' ημίχρονο:

Ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά, είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και ήθελε να πάρει από νωρίς την ηνία του αγώνα. Οι παίκτες του Τραϊανού Δέλλα για ένα 15λεπτο ήταν πολύ πιεστικοί και δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να βγουν σωστά μπροστά και να ανοίξουν το σκορ. Μόλις στο 2ο λεπτό ο Ατρόμητος είχε δοκάρι, αφού μετά από τη σέντρα του Ουσέρο από δεξιά ο Μπρίτο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 14' ο Μπίτολο έκανε τη σέντρα όμως ο Λε Ταλέκ μόνος του δεν έπιασε την κεφαλιά όπως θα ήθελε και η μπάλα έφυγε πολύ πλάγια. Από εκεί και πέρα ο Παράσχος έδωσε εντολή οι παίκτες του ανέβουν ψηλά και να πιέσουν, έτσι ο Ατρόμητος δυσκολευόταν στην κυκλοφορία με αποτέλεσμα οι Κρητικοί να ανέβουν αγωνιστικά. Στο 30' η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους με τον Ράμος να προσπαθεί να κρεμάσει τον Γκορμπούνοφ όμως η μπάλα έφυγε λίγο δίπλα από το δοκάρι του Ατρόμητου. Ο Πλατανιάς έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 39' όταν ο Ανγκούλο (ο οποίος ήταν πολύ κακός στο πρώτο ημίχρονο και δέχθηκε πολλές παρατηρήσεις από τον τεχνικό των Κρητικών) έκανε το γύρισμα προς το σημείο του πέναλτι, εκεί που ο Μουνάφο μόνος του έπιασε το δυνατό σουτ με τον Λαζαρίδη να διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ.

Β' ημίχρονο:

Ο Πλατανιάς μπήκε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο, πιο δυνατά και πίεσε για το γκολ. Στο 53'΄όμως ο Ούμπιδες ήταν εκείνος που έχασε την ευκαιρία να σκοράρει όταν έπιασε ένα τρομερό ξαφνικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να περνάει ελάχιστα άουτ. Ακολούθησε δυο φοβερές χαμένες ευκαιρίες, μια για την κάθε ομάδα. Στο 61' ο Λε Ταλέκ βγαίνει τετ α τετ με τον Σωτηρίου, τον περνάει και αυτό αλλά από πλάγια θέση δεν σημαδεύει σωστά. Ένα λεπτό αργότερα μετά από κόντρα έξω από την περιοχή η μπάλα στρώθηκε στον Ανγκούλο ο οποίος μέσα από την περιοχή αλλά από πλάγια θέση πιάνει ένα βολέ με τη μπάλα να βρίσκει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 77' Ο Στανισάβλιεβιτς μόνος του μέσα στην περιοχή πιάνει ένα σουτ, όχι όπως θα ήθελε, και ο Φυτανίδης σώζει πάνω στη γραμμή.  Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Ναπολεόνι έκανε ένα πολύ καλό σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά ο Σωτηρίου ήταν σε ετοιμότητα και έδιωξε με δυσκολία.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Για τον γηπεδούχο Ατρόμητο: Γκορμπούνοφ, Λαζαρίδης, Μπιτόλο, Γκαρσία, Κοντοές, Ούμπιδες, Μπρίτο, Φυτανίδης, Ναπολεόνι, Ουσέρο, Ταλέκ.

Η ενδεκάδα του Πλατανιά: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Μενδρινός, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Ανγκούλο, Ράμος, Μιλούνοβιτς, Μουνάφο.

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο οι Μπάρκας, Μπάλλας, Θεολόγου, Κυβαρκίδης, Μπαστακος, Λημνιός και Μαρσελίνιο.Στον πάγκο για τους φιλοξενούμενους οι Κοκκαλάς, Γουνδουλάκης, Δημήτρης, Αποστολόπουλος, Ντίνας, Ιτούα και Στανισάβλιεβιτς.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα