Τελικό: Πλατανιάς - ΑΕΚ 0 - 3

Τελικό στα Χανιά. Πλατανιά - ΑΕΚ 0-3

81' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ

3-0 η ΑΕΚ με τον Τζεμπούρ, ο οποίος με σουτ στην κίνηση με το αριστερό έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Γκάλο από τα δεξιά στέλνει τη μπάλα στα δίκτυα.

73' Ακυρώνεται ως οφσάιντ γκολ για την ΑΕΚ

Μετά από το σουτ του Γιόχανσον και την απόκρουση του Σωτηρίου, ο Τζεμπούρ έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίκτυα αλλά ο βοηθός των υπέδειξε σε θέση οφσάιντ. Από το ριπλέι της φάσης φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Αλγερινός επιθετικός καλυπτόταν.

Σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο...

Ημίχρονο στα Χανιά. Πλατανιάς - ΑΕΚ 0-2 με τα δύο γκολ του Μπαρμπόσα.

31' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ

Μετά από λάθος των γηπεδούχων στο κέντρο ο Αραβίδης έστρωσε στον αμαρκάριστο μέσα στην περιοχή Μπαρμπόσα, ο οποίος νίκησε τον Σωτηρίου για δεύτερη φορά και "έγραψε" το 2-0.

26' ΓΚΟΛ για την ΑΕΚ

1-0 η ΑΕΚ με τον Μπαρμπόσα, ο οποίος αυτή την φορά εκμεταλλεύτηκε την ασίστ του Βάργκας έπειτα από κλέψιμο του Αραβίδη στο κέντρο και με φοβερό "τακουνάκι" έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα.

Παρακολουθήστε ζωντανά εδώ την αναμέτρηση μεταξύ Πλατανιά και ΑΕΚ για την 16η αγωνιστική της Super League.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο, Άρθο, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Βάργκας, Μπαρμπόσα και Αραβίδης.

Για τον Πλατανιά η 11άδα: Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Σκαρντοβέλι, Ιτούα, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μουνάφο, Ανγκούλο, Μιλούνοβιτς, Ντίνας και Μενδρινός.

Η ΑΕΚ προέρχεται από δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα, αφού στην 14η αγωνιστική έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο ενώ για την 15η γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ.

Τελευταία νίκη και για τον Πλατανιά ήταν στη 13η αγωνιστική κόντρα στην Ξάνθη με 2-0.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα