Παναιτωλικός - Πλατανιάς: 1 - 2

Ο Πλατανιάς έφυγε με το τρίποντο της νίκης από το Αγρίνιο στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αφού επικράτησε με 2-1.Οι Κρητικοί παρότι δεν ήταν εκθαμβωτικοί, εκμεταλλεύτηκαν το τραγικό λάθος του Κυριακίδη στο 82' και πήραν τελικά τη νίκη.Ο Παναιτωλικός συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και δεν φαίνεται κάποιο φως στο βάθος καθώς η ομάδα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα ιδιαίτερα στην άμυνα.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι αλλά ο Πλατανιάς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ. Στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου ο Παναιτωλικός έφερε το παιχνίδι στα ίσια αλλά στο 82' ο Κουλιμπαλί έκανε το τελικό 2-1.Ο Παναιτωλικός έχει να γευτεί την χαρά της νίκης, από τις 13 Σεπτεμβρίου.

Η ομάδα του Παναιτωλικού είναι σαφές ότι χρειάζεται ενίσχυση αν θέλει να πετύχει κάτι φέτος στο πρωτάθλημα.

Α' ημίχρονο:

Κακό ποιοτικά το πρώτο μέρος με τον Παναιτωλικό να μπαίνει δυνατά αλλά τον Πλατανιά να ανοίγει τελικά το σκορ.Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο δεν είχε φάσεις. Στο 7' ο Σωτηρίου πρόλαβε τους πάντες και έδιωξε μία μακρινή εκτέλεση φάουλ.Στο 16' ο Μπανανά κάνει το λάθος και δεν διώχνει με σιγουριά, ωστόσο και πάλι ο Σωτηρίου προλαβαίνει και απομακρύνει προ του Βιγιαφάνες.Το παιχνίδι είχε σκληρά μαρκαρίσματα και ενώ για ρυθμό... ούτε λόγος.Ο Μαρκόφσκι έβγαλε στον Βιγιαφάνες, εκείνος παρότι γλίστρησε έκανε το σουτ αλλά ο Σωτηρίου δεν είχε πρόβλημα.Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Πλατανιάς βγαίνει στην κόντρα με τον Βάντερσον από αριστέρα, ο οποίος βγάζει μία εξαιρετική σέντρα στην καρδιά της περιοχής του Παναιτωλικού, εκεί που είναι μόνος του ο Μιλούνοβιτς, ο οποίος με κεφαλιά ανοίγει το σκορ και βάζει τους Κρητικούς μπροστά με 1-0.Από εκεί και πέρα ο Παναιτωλικός προσπάθησε να βγει μπροστά χωρίς καμία επιτυχία ενώ οι παίκτες του είχαν και νεύρα λόγω της εξέλιξης του αγώνα.Στο 33' ο Πλατανιάς θα χάσει άλλη μία καλή στιγμή, όταν ο Κουλιμπαλί βγήκε φάτσα με τον τέρμα αλλά σούταρε άουτ.Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Ρουφκουγέδα εκτέλεσε ένα φάουλ από καλό σημείο, αλλά ο Σωτηρίου ήταν σε ετοιμότητα και μπλόκαρε τη μπάλα, σε μία από τις καλύτερες φάσεις του Παναιτωλικού.

Β' ημίχρονο:

Ο Παναιτωλικός στο δεύτερο ημίχρονο ζήτησε από νωρίς το γκολ και ευτύχισε να το πετύχει.Μετά από εκτέλεση φάουλ στο 49' ο Μαρκόφσκι κάνει την κεφαλιά πάσα για τον Κάπελ, ο οποίος με δυνατό σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια.Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν κεφάλι στο σκορ, αλλά η κεφαλιά του Μαρκόφσκι πέρασε λίγο άουτ.Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε αισθητά, ωστόσο ο Παναιτωλικός φαινόταν να μην βολεύεται με την ισοπαλία και ζητούσε το τέρμα.Στο 82' ο Μιλούνοβιτς εκτέλεσε ένα φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή, ο Κυριακίδης έκανε τραγική και τελείως ακατανόητη έξοδο με τον Κουλιμπαλί να πιάνει την κεφαλιά και να γράφει το 2-1.Στο 93' ο Μαχαμάτ κάνει ένα σουτ, με τον Αποστολόπουλο να είναι ελεύθερο, αλλά ο Κυριακίδης θα πέσει και διώξει.

Οι συνθέσεις:

Παναιτωλικός: Κυριακίδης, Κουτρομάνος, Κέβιν, Κούσας, Ρουσκουγιέδα (64’ Ουαρντά), Βιγιαφάνες, Κάπελ (78’ Καμαρά), Παπάζογλου, Μάκος (85’ Ρομέρο), Μαρκόφσκι, Μπεχαράνο.

Πλατανιάς: Σωτηρίου, Μπανανά, Γκνιάτιτς, Μενδρινός (78’ Μαχαμάτ), Μιλούνοβιτς (85’ Αποστολόπουλος), Ανγκούλο, Κουλιμπαλί, Μουνάφο, Βάντερσον, Σελίν, Γιακουμάκης (68’ Ζιλβάν).

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα