Λύτρωση για Πανιώνιο με Οικονόμου

Ο Βαγγέλης Οικονόμου λύτρωσε τον Πανιώνιο στο 80ο λεπτό του αγώνα με τον Λεβαδειακό, χαρίζοντας στην ομάδα του τη νίκη με 1-0, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League.

Με τους τρεις αυτούς βαθμούς η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη έκανε πολύ μεγάλο βήμα στην προσπάθεια που καταβάλει για να παραμείνει στην κατηγορία, ενώ οι Βοιωτοί βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση.Α' Ημίχρονο

Ο Πανιώνιος μετά τα πρώτα αναγνωριστικά λεπτά στο παιχνίδι άρχισε να πιέζει και κατάφερε μέσα σε τέσσερα λεπτά, να δημιουργήσει τρεις ευκαιρίες, με τους Γιάννου, Μπουμάλ και Κολοβό, ο τελευταίος μάλιστα σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι του Σηφάκη με απ' ευθείας εκτέλεση φάουλ. Η πίεση από πλευράς γηπεδούχων συνεχίστηκε, ωστόσο το ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ (0-0).

Β' Ημίχρονο

Το σκηνικό παρέμεινε ίδιο και στο δεύτερο μέρος, με τους κυανέρυθρους να πιέζουν και του φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Στο 75' ο Ρισβάνης με κοντινή προβολή σκόραρε, όμως με σημαντική καθυστέρηση το γκολ του ακυρώθηκε μετά από υπόδειξη του βοηθού (θεώρησε ότι ο σκόρερ είχε κάνει επιθετικό φάουλ), απόφαση που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων.

Παρά τον εκνευρισμό που προκλήθηκε στους γηπεδούχους από την ακύρωση του γκολ, η πίεση για το λυτρωτικό γκολ παρέμεινε ίδια και στο 80ο λεπτό ήρθε η λύτρωση. Μετά από κτέλεση κόρνερ του Ιμπαγάσα από τα δεξιά, η μπάλα πήρε φάλτσα ξεγελώντας τον Σηφάκη και έφτασε στον Οικονόμου ο οποίος από κοντά την έσπρωξε στα δίχτυα για το 1-0.

Ο Πανιώνιος είχε αυτό που ήθελε και τα υπόλοιπα λεπτά μέχρι το τελικό σφύριγμα του Γιάχου είχαν διαδικαστικό χαρακτήρα.

Οι Νεοσμυρνιώτες πανηγύρισαν έτσι μια πολύ σημαντική νίκη που τους φέρνει στους 28 βαθμούς, ενώ ο Λεβαδειακός παρέμεινε κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 22 βαθμούς.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα