Λεβαδειακός και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1

Λεβαδειακός και Εργοτέλης έμειναν στο 1-1 στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής, χάνοντας πολύτιμο έδαφος στη «μάχη» που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο Σοτέλο άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους στο 7΄, για να διαμορφώσει το τελικό 1-1 ο Γιουσούφ τρία λεπτά αργότερα.

A'ΗμίχρονοΌλη η δράση του αγώνα έμελλε εκτυλιχθεί στα πρώτα λεπτά και συγκεκριμένα μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο.Ο Λεβαδειακός μπήκε πιο δυνατά από τους Κρητικούς και κατάφερε μόλις στο 7ο λεπτό να ανοίξει το σκορ με τον Σοτέλο, ο οποίος με κοντινό πλασέ μετά από ασίστ του Μιλοσάβλιεβ νίκησε τον Καβουσάκη.Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν από το τέρμα που δέχτηκαν και κατάφεραν να αντιδράσουν αμέσως. Συγκεκριμένα στο 10ο λεπτό ο Γιουσούφ με όμορφη ατομική ενέργεια έπιασε το σουτ, η μπάλα πέρασε από τον Τομάς και κατέληξε στα δίχτυα του Σηφάκη.Στο υπόλοιπο του πρώτου μέρους υπήρξαν λίγες καλές, αλλά ανεκμεταλλεύτες ευκαιρίες και από τις δύο ομάδες .

Β' ΗμίχρονοΤο σκηνικό παρέμεινε ίδιο στο δεύτερο μέρος με τον Λεβαδειακό να έχει την πρωτοβουλία και τον Εργοτέλη να βρίσκει κι αυτός από την πλευρά του ευκαιρίες να απειλήσει τον Σηφάκη. Καμία από τις δύο ομάδες όμως δεν μπόρεσε να βρει για δεύτερη φορά δίχτυα και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα