Ισόπαλες, χωρίς σκορ, αναδείχθηκε Ξάνθη και Κέρκυρα, σε παιχνίδι για την 2η αγωνιστική της Super League που διεξήχθη στα Πηγάδια. Οι φιλοξενούμενοι είχαν καλύτερη απόδοση από τους ακρίτες και μάλιστα σημάδεψαν δύο φορές τα δοκάρια με τους Ρόχας (52’) και Κοντό (81’). Παράλληλα, οι Φαίακες διαμαρτύρονται για το γκολ του Χαβίτο που μπήκε στο 22’ και ακυρώθηκε.
Ο Σάκης Τσιώλης περιμένει βελτίωση της ομάδας του και ζήτησε χρόνο και υπομονή για δείξει η Ξάνθη τις δυνατότητες της.
Ο προπονητής της Ξάνθης δεν φάνηκε να μένει ικανοποιημένος ωστόσο όπως τόνισε κάποιοι παίκτες του δεν είναι ακόμα έτοιμοι.
Αναλυτικά:
"Ήταν ένα παιχνίδι που στο α’ μέρος ιδιαίτερα ήμασταν μέτριοι. Παρότι τα πράγματα κάπως βελτιώθηκαν στο β’ μέρος μπορούμε να πούμε ότι είμαστε και τυχεροί που δεν προηγήθηκε η Κέρκυρα στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια για την απόδοσή της. Στα τελευταία 25 λεπτά προσπαθήσαμε περισσότερο και είχαμε 4-5 ευκαιρίες με τους Καπετάνο, Βασιλακάκη, Μπέρτο και Σολτάνι και θα μπορούσαμε να σκοράρουμε", είπε ο Σάκης Τσιώλης και συνέχισε:
"Έχουμε πολλά να φτιάξουμε, να βελτιώσουμε για να παίξουμε το ποδόσφαιρο που περιμένει και η διοίκηση και ο κόσμος. Χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία και με πολλή δουλειά θα φτιάξουμε την ομάδα που θέλουμε. Φάνηκε ότι δεν είμαστε στην απαιτούμενη κατάσταση που πρέπει να έχουμε στο πρωτάθλημα. Έχουμε 15 μέρες με την διακοπή, έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε και στο επόμενο παιχνίδι ευελπιστούμε να παρουσιαστούμε πιο έτοιμοι. Και ο Ομπόντο και ο Καπετάνος είναι απαραίτητοι στην ομάδα αλλά δεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Πρέπει να βρούμε περισσότερη συνοχή για να είμαστε πιο ανταγωνιστικοί στη συνέχεια".
Ξάνθη – Κέρκυρα 0-0 (Nova 4)
Γκολ: -
52' δοκάρι ο Ρόχας
81' δοκάρι ο Κοντός
Κίτρινες κάρτες: Γούτας - Καϊκούτ, Μαραγκός, Καρντόσο
Κόκκινες κάρτες: -
Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Ράνος (46' Καπετάνος), Ομπόντο (66' Βασιλακάκης), Λουσέρο, Ολιβέιρα, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Μπέρτος, Παπαστεριανός (46' Φλίσκας).
Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Καρντόσο, Βενέτης, Γκόμες, Καϊκούτ (81' Μαρκόφσκι), Κανακούδης, Μαραγκός, Ναγιάρ, Σάντσεθ (58' Κοντός), Χαβίτο, Ρόχας (90' Ντιμιτρόφσκι).
Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία αθλήτριας: Oδήγησε τον πρώην σύντροφό της στο δικαστήριο για ασέλγεια στην κόρη της




