Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1156 άτομα
Καλογερόπουλος στο Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Ο Χαράλαμπος Καλογερόπουλος της ΕΠΣ Αθηνών ορίστηκε να διευθύνει τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» (2/4, 20:00).

Οι βοηθοί του Έλληνα διαιτητή θα είναι οι Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας), Γεωργαράκος Νικόλας (Αθηνών) και τέταρτος θα είναι ο Γιάχος Αθανάσιος (Χίου).

Ο Καλογερόπουλος φέτος έχει σφυρίξει δύο φορές αναμέτρηση των «ερυθρόλευκων» και πιο συγκεκριμένα Ολυμπιακός- Ξάνθη (4-0) και Ολυμπιακός- Αστέρας Τρίπολης (2-0). Ακόμη, διεύθυνε το παιχνίδι στο οποίο ο ΠΑΟΚ γνώρισε την ήττα από τον Πλατανία (2-1).

 

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία αθλήτριας: Oδήγησε τον πρώην σύντροφό της στο δικαστήριο για ασέλγεια στην κόρη της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα