Το εύστοχο πέναλτι χάρισε στον Εργοτέλη τη νίκη

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 968 άτομα
Το εύστοχο πέναλτι χάρισε στον Εργοτέλη τη νίκη

Το εύστοχο πέναλτι του Χαντί στο 72' χάρισε στον Εργοτέλη τη νίκη με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στο Παγκρήτιο, με την ομάδα του Γιάννη Πετράκη να παραμένει στη... μάχη για την παραμονή στη Σούπερ Λιγκ.

Παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΣ ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου, δεν κατάφερε να βρει δίχτυα. Οι Κρητικοί είχαν κάποιες ευκαιρίες με τον Μπουχαλάκη, όμως ούτε κι αυτοί κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν.

Το δεύτερο μέρος του αγώνα ήταν απογοητευτικό από πλευράς θεάματος. Στο 71’ οι ισορροπίες διαταράχθηκαν όταν ο Κούμπικ μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ και ανατράπηκε από τον Τζημόπουλο, ο οποίος είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και άφησε την ομάδα του με δέκα παίκτες. Την εκτέλεση του πέναλτι ανέλαβε ο Χαντί και στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη έκανε το 1-0 για τον Εργοτέλη. Οι φιλοξενούμενοι «άγγιξαν» την ισοφάριση στο 77’, με τον Βίλα να πιάνει την κεφαλιά και τη μπάλα να περνάει ξυστά άουτ.

περισσότερα στο Pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία αθλήτριας: Oδήγησε τον πρώην σύντροφό της στο δικαστήριο για ασέλγεια στην κόρη της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα