Σάντος: "Με Κατσουράνη στη Βραζιλία"

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 1162 άτομα
Σάντος: "Με Κατσουράνη στη Βραζιλία"

Μπορεί ο Φερνάντο Σάντος να μην έχει ανακοινώσει τις επιλογές του για το Παγκόσμιο Κύπελλο αλλά ένας από τους παίκτες που θα βρεθούν στη Βραζιλία θα είναι ο Κώστας Κατσουράνης .

Αυτό αποκάλυψε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός σύμφωνα με την Πορτογαλική εφημερίδα «Record. Συγκεκριμένα, ο Φερνάντο Σάντος βρέθηκε χθες σε συνέδριο αθλητιατρικής με θέμα τον αιφνίδιο θάνατο αθλητών, στο μεγαλύτερο ιδιωτικό νοσοκομείο της Βραζιλίας, «Hospital da Luz.

«Ο Κατσουράνης είναι ένας πολύ έμπειρος παίκτης και σίγουρα θα είναι στην Βραζιλία», φέρεται να είπε ο Σάντος στο περιθώρειο του συνεδρίου, σύμφωνα με την Πορτογαλική εφημερίδα.

Διαβάστε ακόμα: Καταγγελία αθλήτριας: Oδήγησε τον πρώην σύντροφό της στο δικαστήριο για ασέλγεια στην κόρη της

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα