Ο Ολυμπιακός ζήτησε ακατέβατα 15 εκ. ευρώ για Μήτρογλου

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 949 άτομα
Ο Ολυμπιακός ζήτησε ακατέβατα 15 εκ. ευρώ για Μήτρογλου

Ο Ολυμπιακός ζήτησε ακατέβατα 15 εκ. ευρώ για να παραχωρήσει τον Κώστα Μήτρογλου, η Φούλαμ έχει αποφασίσει να τα δώσει και η «χρυσή» μεταγραφή του διεθνούς φορ στον αγγλικό σύλλογο ολοκληρώνεται εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέσα στην ημέρα.
Οι Λονδρέζοι «καίγονται» για την απόκτηση του Μήτρογλου, στον οποίο έδωσαν περίπου 10 εκ. ευρώ για συμβόλαιο 3,5 ετών και απέσπασαν τη συγκατάθεσή του για τη μεταγραφή.

Η Φούλαμ πρόσφερε αρχκά 11 εκ. ευρώ, στη συνέχεια ανέβηκε στα 14 εκ, ενώ ο Ολυμπιακός δεν πέφτει κάτω από τα 15 εκ. ευρώ όπου πρόκειται να κλείσει το deal. Όπως γράψαμε και χτες οι Άγγλοι παρουσιάζουν ως εναλλακτική επιλογή του Τσόλερ της Καϊζερσλάουτερν, δεν έχουν πάρει νεότερη επίσημη θέση για το θέμα Μήτρογλου, αλλά έχουν ειδοποιήσει τους μάνατζερ του παίκτη να πάνε σήμερα στο Λονδίνο για να τελειώσει η μεταγραφή. Στην Αγγλία βρίσκεται ήδη ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννης Βρέντζος.

Αναμένονται πλέον οι τελικές επαφές και οι ανακοινώσεις για την ακριβότερη μεταγραφή που έγινε ποτέ από ελληνική ομάδα για Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Βρίζουν στην Ιταλία για Μήτρογλου!

Μόνο με 15 εκ. ευρώ δίνει τον Μήτρογλου!

 

Διαβάστε ακόμα: Άρης: Νέα εποχή με τον Βασίλη Σπανούλη και την εμβληματική επιλογή του Excalibur

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα