Τυπική διαδικασία για την ΑΕΚ

❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 879 άτομα
Τυπική διαδικασία για την ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δεν συνάντησε δυσκολίες κόντρα στον Περαμαϊκό και επικράτησε χωρίς να ανεβάσει στροφές με 3-0 στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε με αυτογκόλ του τερματοφύλακα Μώτου στο 35' μετά από εκτέλεση κόρνερ, ενώ το 2-0 έγινε από τον Ανάκογλου στο 48'. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 68' με τον Ντακόλ μετά από όμορφη ενέργεια και ασίστ του Κορδέρο.

Η ΑΕΚ δεν χρειάστηκε να κουραστεί για να κάμψει την αντίσταση του Περαμαϊκού, ο οποίος αποτέλεσε μία από τις ασθενέστερες ομάδες που αντιμετώπισε φέτος ο δικέφαλος.

Στο πρώτο μέρος οι κιτρινόμαυροι, αν και είχαν την υπεροχή, δυσκολεύτηκαν να "φτιάξουν" φάσεις, ωστόσο το πρόβλημα αυτό λύθηκε με την είσοδο του Ντακόλ στο 46ο λεπτό. Η ΑΕΚ βρήκε πιο εύκολα χώρους στο δεύτερο μέρος και με τα δύο γκολ που πέτυχε "σφράγισε" την ανωτερότητά της.

περισσοτερα στο pamesports.gr

Διαβάστε ακόμα: Γιαννακόπουλος: «Θα μιλήσω στη γλώσσα που καταλαβαίνετε»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα