Η κατάλληλη ομάδα είναι ο Ατρόμητος για το Νίκο Αναστόπουλο, όπως δήλωσε ο ίδιος για την εμπειρία του στην ομάδα του Περιστερίου. Ο Έλληνας τεχνικός υπογράμμισε πως ήταν καιρός να δουλέψει σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και δεν ταλαιπωρείται από οικονομικά προλήματα.
Μιλώντας λοιπόν σε ραδιοφωνική εκπομπή των Ιωαννίνων τόνισε: «Ηταν καιρός και για μένα να δουλέψω σε ομάδα η οποία δεν ταλαιπωρείται από οικονομικά προβλήματα και έχει πρωταγωνιστικούς στόχους. Νομίζω ότι το δικαιούμουν»
Για τις αποδοκιμασίες στις δύο τελευταίες επισκέψεις του στα Γιάννενα ως κόουτς του ΟΦΗ: «Οταν παίζω με αντίπαλο τα Γιάννινα τα συναισθήματά μου είναι ξεχωριστά. Μερίδα του κόσμου δεν με υποδέχτηκε όπως θα ήθελα, αλλά δεν κρατάω κακία και δεν θα πω ποτέ κακή κουβέντα για ομάδα που έχω δουλέψει».
Διαβάστε περισσότερα στο Pamesports.gr
Διαβάστε ακόμα: Παναθηναϊκός: Αντεπίθεση με 68-58 απέναντι στον Ολυμπιακό. Ισοφάρισε σε 1-1




